MANGO comeback

În sesiunile săptămânale de Personal Shopping, observ întotdeauna un tipar comportamental. El se numeşte, generic, “sindromul Zara H&M“. Cumva, oamenii simt nevoia să treacă întâi prin aceste două magazine, pentru a face o oarecare verificare a ofertei. Este adevărat că achiziţiile sunt puţine spre deloc atunci când vorbim despre aceste două destinaţii de cumpărături. Sau, să spunem altfel. Mult mai puţin decât ar fi cumpărat clienta de obicei.

Astăzi vreau să vă atrag atenţia către MANGO, în schimb. Este un brand care a revenit în forţă în acest an, după o perioadă în care a fost uşor în umbră, atât ca imagine, cât şi ca produs.

Ce se întâmplă acum la MANGO este o revelaţie, o gură de aer proaspăt după atâţia ani de uniformă fast fashion.

Avantajele MANGO?

Raportul calitate-preţ este categoric superior concurenţei. Stilul este un urban-chic desăvârşit, care are ceva din aerul inconfundabil franţuzesc şi doza de clasic & casual suficientă. Astfel, îţi crează o dependenţă constructivă, bazată pe curiozitate şi instinctul de a experimenta.

73013600_52-tileÎn plus, în Bucureşti Mall spaţiul magazinului tocmai s-a triplat, adăugându-se MANGO MAN şi MANGO KIDS.

Accesoriile sunt superbe, liniile sunt interesante, inovative, dar în acelaşi timp, atât de în tendinţe.

mango accesorii

Partea mea preferată în ceea ce priveşte Mango este relaxarea de la cabinele de probă. Ca personal shopper, este un real inconvenient în Zara când trebuie să faci jocuri de rol pentru a proba mai mult de 6 produse. În condiţiile în care încerci o garderobă capsulă, în Mango nu există nici un fel de bătaie de cap. Angajatele sunt amabile şi relaxate, îţi aduc mărimi diferite, te servesc cu plăcere şi nu inhibă în nici un fel procesul cumpărării.

mango aw 16 17rochie neagra
Există şi varianta de achiziţie online, foarte bine reprezentată. Un plus îl aduce şi faptul că produsele arată în realitate cel puţin la fel de bine ca în fotografii. O adevărată uşurare, mai ales când vine vorba de tenđinţele acestui sezon şi multitudinea de piese din catifea, dantelă, lame-uri şi piele.

73089039_99-tile
La MANGO vei găsi mărimi de la XS la XL, plus colecţia Violeta by Mango cu mărimi plus size.

Te invit să faci un test. Întră în MANGO data viitoare când eşti într-un mall. Caută cu privirea, imaginează-ţi, probează – dacă ai chef. Caută ceva ce te surprinde, sau ceva pentru următoarea ta ieşire importantă, fie ea o conferinţă sau un date.

Decizia cumpărării aparţine întotdeauna clientului, eu fac doar recomandarea stilistică.
Dar spune-mi apoi, cum ţi s-a părut. Chiar mi-ar plăcea să iau pulsul pieţei şi din perspectiva ta, sunt curioasă dacă vei fi la fel de plăcut surprinsă ca şi mine.

mango
Şi nu uita că ne putem întâlni pentru o sesune de cumpărături asistate, dacă vrei să experimentezi shopping-ul intelectual, în compania unui specialist. Găseşti toate detaliile despre sesiunile de Personal Shopping, aici.

Yours,
Mariana Romanică

sursa foto:
mango.com

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza