Personal Stylist pe Speed Dial

Aveam ideea aceasta de mai mult timp, insa acum a inceput sa prinda contur! M-am gandit ca sunt multe situatii in care ai avea nevoie de un sfat stilistic pertinent, fie ca esti la shopping, fie ca trebuie sa mergi la un eveniment.

Pe de alta parte, clientele mele imi trimit mereu poze cu diverse piese vestimentare: bluze, fuste, incaltaminte, rochii si orice altceva se poate poza intr-o cabina de proba, cerandu-mi parerea despre o eventuala achizitie. In plus, in sesiunile mele personale de shopping, identific adesea piese vestimentare potrivite in garderoba lor si le trimit imediat o fotografie, ca sugestie de cumparare.

Toate sunt incantate de faptul ca au un Personal Stylist pe Speed Dial, iar eu ma bucur ca le pot fi de folos in acest fel!

Da, serviciul de consultanta telefonica/online este disponibil 24/7!

El vine sub forma unui abonament anual, ce iti va permite sa ai acces nelimitat la informatii pretioase pentru imaginea ta, care include:

– 2 sesiuini de analiza garderobei, fiecare a cate 3h, aferente sezonului cald (primavara-vara) si celui rece (toamna-iarna)
– 2 sesiuni de personal shopping, fiecare a cate 5h, ce pot fi efectuate la fiecare schimbare de sezon, in prealabil dupa analiza garderobei
– 4 sesiuni de styling pentru eveniment
– 4 sesiuni de machiaj pentru eveniment
– 4 sesiuni de consultanta in alegerea cadourilor (prin telefon sau email)
– acces gratuit la toate evenimentele marca Art Of Image
– acces cu 50% discount la toate evenimentele in parteneriat cu Art Of Image
consultanta telefonica nelimitata

Abonament anual

Evident, suma totala a acestor servicii – achizitionate individual -este cu mult mai mare decat pretul abonamentului! Dar asta este si ideea! Sa sti ca ai la dispozitie un profesionist, la care poti apela cu incredere, oricand, astfel incat sa te prezini aratand exceptional la fiecare eveniment important din viata da, dar si zilnic, pentru activitatile obijnuite! In plus, ai prioritate pentru programari in perioada sarbatorilor!

Valabilitatea abonamentului este de 12 luni, serviciile de consultanta nu sunt transferabile, insa abonamentul include deplasarea la domiciliul clientului sau la o locatie aleasa de acesta.

Recomandarea personala este un astfel de abonament, doar dupa ce ai parcurs serviciile de baza in ceea ce priveste consultanta de imagine, adica Analiza Cromatica, Studiul Formei si Stil Vestimentar sau Basic Mix.

Tentant?

Mai multe detalii, aici!

Have a fabulous fashion experience!

Yours,

Mariana Romanica

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza