Sexy Little Black Dress – o rochie, trei ţinute

Fiecare femeie visează la acea rochie neagră perfectă – the sexy little black dress care se potriveşte la orice. În mod ideal, această rochie are o croială care avantajează forma corpului, o lungime perfectă şi este sexy dar versatilă, în acelaşi timp.

Ei bine, o astfel de rochie există!

Ideală pentru sezonul rece, rochia are mânecă lungă şi este petrecută, cu un fermoar auriu în talie. Croiala ingenioasă, cu fronseuri în partea din faţă, ascunde zona abdomenului şi maschează în totalitate bazinul. Decolteul adânc şi crăpătura verticală lungesc corpul, făcând întrec trupul să pară mai subţire. Lungimea este perfectă, acoperind până la genunchi şi lăsând la vedere gamba, cea mai sexy parte a piciorului unei femei.

sexy little black dress

Sexy Little Black Dress – o rochie, trei ţinute

Avantajul principal al acestei rochii: versatilitatea.
Pentru ca o rochie să-şi atingă potenţialul maxim în garderoba unei femei, aceasta trebuie să poată fi purtată la cât mai multe evenimente diferite, atât ziua cât şi seara. Mai jos ţi-am exemplificat trei variante diferite de outfit: zi, seară şi party.

ţinutĂ pentru zi

rochie neagra zi
Poarta rochia neagra cu pantofi stiletto negri din piele întoarsă (179 ron, aici) şi un body cu detalii din dantelă (147 ron, aici). Este un styling la modă, cu cel mai în vogă element al momentului.

Secretul acestei ţinute este subtilitatea cu care dantela se vede în zona decolteului. Sexy, fără să fie exagerat, acest outfit poate fi purtat ziua, mai ales dacă vrei să-ţi exprimi feminitatea şi senzualitatea.

Asortează acestei ţinute un machiaj discret, în nuanţe naturale. Foloseşte pentru buze un gloss translucid şi eventual, optează pentru mascara maro. Poartă părul desprins, lăsat liber pe umeri. Alege o ojă nude şi un parfum floral-oriental pentru a desăvârşi întregul look.

 

ţinută pentru seară

rochie neagra seara
Poarta rochia neagra cu o pereche de ghete negre din piele ( 378 ron, aici) şi un neglijeu sexy (170 ron, aici). Croiala neglijeului va îmbrăca foarte sexy decolteul, transformându-te într-o apariţie care taie răsuflarea.

Deşi este o ţinută all black, elementele metalice ţin rolul accesoriilor şi completează foarte bine look-ul. Poţi adăuga o o pereche de cercei şi un inel, dacă şimţi nevoia să mai accesorizezi.

Portă părul prins într-o coadă de cal înaltă. În acest fel, gâtul tău va ieşi în evienţă şi mai mult. Optează pentru un machiaj cat eye, cu eyeliner negru şi ruj roşu. Poţi purta chiar şi ojă roşie, pentru un plus de senzualitate. Încearcă un parfum condimentat, misterios, pentru această ţinută şi pregăteşte-te să întorci multe priviri.

ţinută pentru party

rochie neagra party
Poarta rochia neagra cu un body chain auriu pe dedesubt (87 ron, aici) şi o pereche de cizme peep toe peste genunchi (1095 ron, aici). Este de departe cea mai sexy variantă de styling pentru această rochie, dar şi cea care te va scoate cu siguranţă din anonimat.

Body chain-ul este un it item în acest sezon şi va decora foarte bine decolteul amplu al rochiei. Cizmele negre şi foarte sexy se vor transforma în arme de seducţie în timpul dansului, dezvăluind picioarele în aceiaşi manieră în care o face un port-jartier.

O ţinută sexy reuşită este aceea care lasă loc imaginaţiei să zboare, sporind în acelaşi timp senzualitatea femeii care o poartă. Intensifică acest look cu un machiaj smoley eyes şi un ruj mat, în nuanţe de burgundy. Poartă negru pe unghii şi un parfum floral lemnos, intens, care să trezească toate simţurile.

Sexy Little Black Dress – o rochie Giorgal, made in romania

Rochia vedetă din acest articol este o creaţie Giorgal made in Romania. Şti deja că eu sunt o susţinătoare a brandurilor româneşti, iar creațiile Giorgal sunt o revelaţie în garderoba mea. De acest little black dress m-am îndrăgostit pe loc.

Aceste haine sunt menite a fi puse în valoare de personalitatea femeii care le poartă și nu invers. Hainele Giorgal își însușesc originalitatea din caracterul fiecărei purtătoare, conferind stilului personal acel farmec al siguranţei şi încrederii în sine. Prin echilibrul armonios dintre simplitate și rafinament, creațiile Giorgal râmân actuale, nu își pierd din frumusețe și nu se perimează.

Create și desăvârșite exclusiv în România, colecțiile Giorgal pot fi găsite online pe www.Noi9.ro.

Rochia neagră costă 179 ron (152 cu reducerea de Black Friday) şi este disponibilă în mărimi de la 36 la 44, aici.

Aştept părerea ta despre această rochie şi cele trei variante de asortare, într-un comentariu în căsuţa de mai jos. Spune-mi dacă îţi plac ideile mele, unde ai purta această rochie şi cum ai personaliza un astfel de look, pentru următorul eveniment la care participi!

Yours,
Mariana Romanică

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza