Machiaj de seara step by step

Din sesiunile de automachiaj pe care le realizez cu clientele mele la studio, subiectul “machiaj de seara” este de departe cel mai aşteptam moment.

Titluri ca smokey eyes, cat eye sau banana închisă devin mantră şi femeile abia aşteaptă să înveţe cum să realizeze singure aceste machiaje.

În realitate, nu oricui i se potrivesc toate tipurile de machiaj pentru ochi, iar lecţiile de automachiaj sunt personalizate. Asta înseamna că vei învăţa sa-ţi realizezi un machiaj de seara folosind tehnica şi tipul de machiaj care ţi se potriveşte cel mai bine. Ţin întotdeauna cont de forma ochilor şi explic întâi tehnica mai complicată, iar apoi tehnica mai simplă.

before-after machiaj de seara
Rezultatele uimitoare fascinează, iar ideea că le poţi obţine de una singură este cu atât mai atrăgătoare.

Cu toate acestea, să reţii toată informaţia din cele opt ore ale cursului de automachiaj este aproape imposibil. Tocmai de aceea eu întotdeauna înmânez şi un suport de curs personalizat, unde există toată informaţia predata.

Dar cine poate să se machieze cu cartea în faţă? Nu odată  mi s-a spus: “Rezultatul arată foarte bine, dar cred că am sărit nişte paşi”.

Pentru a uşura întregul proces, am creat un canalul de YouTube unde există tutoriale cu diverse machiaje, abordate în cadrul lecţiilor de automachiaj. Aceste tutoriale de machiaj sunt în primul rând un reminder pentru absolventele cursului, care pot repeta acasă ceea ce au învăţat, cu telefonul sau tableta în faţă.

Te poţi machia în timp real, odata cu mine. Avantajul principal este faptul că reiei toţi paşii unui machiaj corect realizat, urmărind tutorialul.

Machiaj de seară step by step – banana închisă & ruj roşu

Acesta este machiajul pe care eu îl port aproape tot timpul, atât seara, căt şi pentru şedinţe foto sau emisiuni TV. Este uşor de realizat, înfrumuseţează chipul fără să îl încarce şi este “de efect”.

Produsele folosite sunt:

Baza de machiaj

fond de ten urban decay all nighter
Fond de ten Urban Decay All Nighter 2.0
Corector Bourjois 123 Perfect CC Eye Cream 21
Iluminator crema Bourjois Sculpt Light
Pudra translucida Radiant no. 3 Ivory

Machiajul ochilor

machiaj de seara step by step
Creion Sprancene Lancome Ebene
Farduri Ochi Urban Decay Smokey Palette nuanţele Thirteen, Combust, Whiskey, Black Market, High
Creion ochi Lancome Khol 01 Noir
Mascara Flormar Curl Attraction – Brown
Mascara Lancome Grandiose – Noir

Machiajul buzelor

the vice urban decay
Creion contur buze Urban Decay 24/7 Glide On 714
Ruj Urban Decay The Vice 714 Mega Matte

Machiajul obrajilor

Blush Bourjois Rose d’Or 34
Paletă Conturing Maybelinne Master Sculpt no 02 medium/dark

Dacă vrei să înveţi şi tu să te machiazi corect, frumos şi rapid, te poţi programa pentru un curs de automachiaj. Aceasta durează în total opt ore – împărţite în două sesiuni – şi include un set de 14 pensule din păr natural. Mai multe detalii găseşti aici.

Yours,
Mariana Romanică

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza