Adevăratul trend: vară 2016

În fiecare sezon sunt anumite trenduri care se remarcă prin popularitatea lor. Avem şi în această vară, cu siguranţă, câteva elemente pe care le regasim la (aproape) toată lumea.

Cele mai pasionate fashioniste vor purta două sau mai multe elemente reconoscibile din trendurile sezonului, în timp ce femeile fidele unui stil vestimentar bine definit vor integra trendul sezonului în ţinutele lor.

Hai să vedem şi despre ce anume este vorba.

Culoare – ALB

All white. Şti că e un trend când, în magazine, găseşti nu una, ci cel puţin cinci modele de jeasi albi complet diferiţi, toate croielile şi toate formele. Mai simpli, cu rupturi, capri, cu talie înalta. Apoi, rochiile, top-urile, pălăriile, toate sunt (şi) pe varianta pe alb, pe lângă o opţiune colorată sau cu print. Ce-i drept, albul arată superb pe pielea bronzată, aşa că va fi aproape de sufletul nostru în fiecare vară, nu numai anul acesta. Deşi culorile declarate ale anului sunt Rose Quartz şi Serenity, vă pot spune cu siguranţă că albul este culoarea verii lui 2016.

all white 1tinuta all whiteall white 2

Croială – UMERII GOI

Categoric, umerii goi au avut un moment de glorie în vara acestui an. În afară de faptul că umerii sunt o parte a corpului deosebit de senzuală, acest trend are mai multe plusuri – motiv pentru care a fost atât de bine primit.
Flatează silueta, pune  în valoare gâtul şi decolteul, implică lejeritate şi comoditate.

umeri goi
Există varianta unei rochii cu umeri goi, unde poate varia lungimea, culoare şi materialul, în funcţie de context. Apoi, varianta unui top cu umerii goi, care poate fi purtat cu jeans, pantaloni scurţi, culottes sau lungi, fuste de toate culoarile, croieli diferite.

top umeri goi
Frumuseţea acestui trend este că se integrează perfect, indiferent de stil.

bluza umeri goi

Accesorii – ÎNCĂLŢĂMINTE CU SCLIPICI

Mai exact, sandale cu talpă groasă (flatforme) sau espadrile, papuci, saboţi şi chiar varianta sport, tip tenişi. Vă spun şi de ce funcţionează: este modul în care poţi face o extravaganţă vestimentară chiar şi în mijlocul zilei, pentru că moda o permite. În plus, este modul iubitoarelor unui stil simplu, destructurat, de a face o nebunie stilistică. Calapodul simplu şi combinaţia cu texturi precum pânză fac din încălţările cu sclipici o alegere cool, potrivită (măcar în timpul liber) chiar şi iubitoarelor celor mai sobru stil.

flatforme glitterincaltaminte cu sclipicisandale sclipici
Tu cum ai purta aceste elemente? Spune-mi ce idei ai, dacă există şi în garderoba ta aceste elemente şi mai ales… cum le-ai integrat în stilul tău?

Yours,
Mariana Romanică

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza