8 jewellery, diamantele perfecte


Dacă ar fi să aleg ce cadou primesc de 8 Martie, cu siguranţă aş opta pentru diamante. Şi ştiu că nu sunt singura femeie care ar opta aşa. Diamantele şi o vacanţă, dac-ar fi să fie totul perfect.
Mai exact, să primeşc o bijuterie cu diamante, în timp ce sunt în vacanţă.

Şi nu trebuie neapărat să fie inelul de logodnă sau vergheta, fie vorba între noi, pe acestea două le-am primit de mult. Acum aş prefera cu siguranţă o braţară tenis.

Chiar aşa, şti de unde a căpătat aceasta braţară denumirea de “tennis bracelet“?

În 1987, la U.S. Open, jucătoarea de tenis Chris Evert – caştigătoare a  optisprezece turnee de Grand Slam – era în mijlocul unui set când a rugat să fie oprit jocul, pentru a-şi căuta brăţara care i-a căzut de la mână după ce încuietoarea i s-a rupt. Jocul a fost oprit, pentru a se căuta brăţara cu diamante, iar de aici încolo restul este istorie. Modelul inline, cu diamante dispuse individual, a căpătat denumirea de tennis bracelet şi bijuteria în sine a devenit foarte populară.
isady-victoria-style-chris-evert-bracelet-femme-or-blanc-rhodie-oxyde-de-zirconiumCe-i drept,  înainte de perioada dintre 1-8 martie,  s-a remarcat din ce în ce mai clar dorinţa bărbaţilor de a descoperi propuneri noi şi spectaculoase care să înlocuiască tradiţionalele mărţişoare. Astfel, pentru tot mai mulţi dintre consumatorii de lux, diamantele sau pietrele preţioase colorate sunt o opţiune demnă de luat în calcul, devenind prin înşuşi simbolistica lor, semnul legăturilor trainice, a aprecierii sincere şi a bucuriei împărtăşite.

În acest context, cel mai frumos cadou pe care persoana dragă ţi-l poate oferi este acela pe care ţi-l doreşti.

Eu am descoperit 8 Jewellery în cadrul unui reportaj realizat împreuna cu Albertina Ionescu pentru TVR1, în care am explicat modul corect de a alege o bijuterie, în funcţie de trăsăturile celei care o va purta.8 jewwelery diamante
Aşadar, fie că sunt sau nu însoţite de clasicul şnur, care reprezintă însufleţirea naturii odată cu venirea primăverii, bijuteriile din aur alb, aur negru sau aur roz cu diamante sau pietre preţioase de la 8 Jewellery, sunt oricând o alegere inspirată pentru a dărui un altfel de mărţişor.  Pentru mine o brăţară tenis, pentru tine un inel solitaire, o pereche de cercei sau un pandantiv, în funcţie de ce-ţi doreşti.

8 jewellery bijuterii diamante
Suntem în era cadourilor inteligente, era în care wishlist-ul este instrumentul favorit al bărbaţilor şi femeilor deopotrivă, modul prin care noi toţi am învăţat să investim în mod real pentru îndeplinirea dorinţele celor dragi nouă.

În plus, există campania #martisoarepretioase by 8 Jewellery, care se durează până pe 8 Martie inclusiv, timp în care, toţi cei ce vor trece pragul magazinului din galeriile Grand Avenue, în  incinta hotelului Marriott, vor beneficia de consultanţă privată şi preţuri speciale. Găseşti aici întreaga colecţie 8 Jewellery, dar şi piesele Crivelli Gioielli sau Damaso Martinez.

Uite şi alegerea mea: brăţară 8 Jewellery cu aur roz si diamante albe, negre sau cogniac:

bratara tennis aur roz diamante 8 jewellery
Have a fabulous #8jewellery experience!

Yours,
Mariana Romanică

cover foto:
Gabriel Crişan L’Atelier d’Image

foto articol:
8Jewellery.ro

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza