Phyto2GO – the lifestyle immunity drink

Viaţa sănătoasă a devenit laitmotivul ultimilor ani, începând cu stilul de viaţă şi vitaminizarea. Că “eşti ceea ce gândeşti” şi “eşti ceea ce mănânci” am tot auzit, împreună desigur, cu “eşti ceea ce bei“. Tocmai pentru că suntem 80% apă şi puţini dintre noi chiar reuşesc să cunsume minimum necesar de lichide recomandat zilnic, mi-a placut din prima clipă Phyto2GO.

De fapt, am văzut această băutură interesantă înainte de evenimentul de lansare. Una dintre participantele la cursul intensiv de fizionomie Face Keys avea la ea sticla Phyto2GO şi pe toată durata weekend-ului a băut sucul roşu, misterios, despre care nu mi-a spus pra multe. Am rămas cu această curiozitate şi am fost încântată să aflu mai multe despre subiect în locaţia mea preferată – Iris Concept Store.

Ce este Phyto2GO?

Phyto2GOPentru mine, este mai mult decât un immunity drink. Este cu siguranţă metoda prin care voi bea mai multă apă, zilnic.
Practic, Phyto2GO a fost conceput ca o băutură delicioasă cu aromă de rodie şi fructe de Acai, ce conţine Vitamina C şi Zinc. Ea are mai puţin de 10 Kcal per porţie şi un sistem ingenios de prezentare.

Este, de fapt, un capac special care infuzează instantaneu în apă ingrediente fără conservanţi. Pur şi simplu umpli sticla reutilizabilă Phyto2GO cu apă şi apoi îi pui capacul care, printr-o singură rotire în sens opus, eliberează vitaminele în apă.
Băutura NUTRILITE Phyto2GO furnizează necesarul de Vitamina C din cireşele Acerola ce cresc în fermele sustenabile Nutrilite din Brazilia, care contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi Zinc, care ajută la protecţia celulelor de stresul oxidativ.

Este un mod distractiv şi diferit de a-ţi asigura necesarul zilnic de sănătate. În plus, ar putea transforma consumul de lichide într-un obicei – sticla este de 350 ml şi poţi consuma până la 3 porţii pe zi.

Mai jos este video unde vă arăt cum se prepara băutura:

Avantaje principale?
  • gustul. Pentru mine, este decisiv. Phyto2GO are cu siguranţă un punct bonus major. Băutura are un gust dulce-acrişor foarte bun, este răcoritoare şi energizantă.
  • prezentarea. Faptul că nu este o simplă capsulă, sau un praf într-un plic. Ideea acestui capac este ingenioasă şi pe mine m-a câştigat. O prefer, categoric, celorlalte opţiuni.
  • formula. O pot consuma şi copii, iar asta nu poate decât să mă încânte, în prag de iarnă, când imunizarea copiilor este atât de iimportantă şi destul de greu de implementat cu metode clasice. Un produs interactiv care să le capteze atenţia şi care are şi gust bun, îmi dă mari speranţe de reuşită.
    Despre Phyto2GO

    Phyto2Go_BeforeDuringAfter_Final
    Phyto2GO este un produs Nutrilite by Amway lansat în Noiembrie 2016, rezultat în urma a peste 80 de ani de cercetări ştiinţifice în domeniul nutriţiei. Prin eforturile constante de a dezvolta soluţii inovatoare şi actuale, oamenii de ştiinţă şi cercetătorii NUTRILITE lucrează la dezvoltarea de produse de înaltă calitate bazate pe plante pentru o dietă echilibrată şi pentru o stare generală de bine, îmbunăţindu-le constant odată cu evoluţia nevoilor oamenilor.

    Băutura NUTRILITE Phyto2GOTM conţine:

      • 45 mg de Vitamina C din cireşele Acerola crescute în fermele din Brazila
      • 2,6 mg de Zinc
      • Amestec de afine, coacăze negre, struguri şi fructe de soc
      • Îndulcitor din ștevie
      • Aromă de rodie şi fructe de Acai

    Gama Nutrilite Phyto2GO™ este compusă din 2 produse care optimizează experienţa de imunizare:
    – Pachetul de pornire NUTRILITE™ Phyto2GO™ Immunity Drink cu 6 doze şi o sticlă reutilizabilă de 355 ml – 101,54 LEI
    – Pachetul de rezervă NUTRILITE™ Phyto2GO™ Immunity Drink cu 24 de doze individuale – 316,71 LEI

    Mai multe despre Phyto2GO, aici.
    Yours,
    Mariana Romanică

     

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza