Reportaj Antena 1 cu Mariana Romanica: Haine largi pe timp de vara

Chiar daca trendurile spun ca se poarta haine largi pe timp de vara, asta nu inseamna ca trebuie sa iti cumperi bluze cu doua numere mai mari!
Acest tip de haine au, de cele mai multe ori, o croiala speciala, destructurata, insa ele se aseaza corespunzator in zona umerilor si a bustului, respectiv talie, conform marimii pe care o porti!

Influenta acestor croieli vine din vestimentatia orientala si asiatica: pantalonii de tip salvar, tunica, burka si caftanul, cat si kimono-urile stau la baza inspiratiei marilor designeri, care propun croieli noi, demne de admiratie!

Secretul acestui tip de haine consta si in material! Inul, matasea, bumbacul si in general toate fibrele naturale sunt ideale pentru astfel de piese vestimentare!

Desigur, trebuie in continuare sa urmarim ca aceste haine sa ne avantajeze, alegandu-le in functie de forma corpului pe care o avem.
Sunt ideale pentru vara, tocmai datorita faptului ca ne protejaza pielea de razele soarelui si mai mult, datorita materialelor naturale, pastreaza o temperatura mai rece a corpului.

Evident, atunci cand optam pentru croieli destructurate, este bine sa urmarim respectarea propriilor proportii: adaugam volum acolo unde lipseste si mentinem o croiala cat mai simpla in zonele cu volum mai mare! Trebuie evitate in special situatiile cand, fara sa tinem cont de propriile dimensiuni, alegem haine care nu ne avantajeaza, mari, cu croiala normala, dar cu un numar sau mai multe in plus fata de marimea care ni se potriveste!

haine largi

De altfel, putem jongla cu imprimeuri si culori deosebite, aceste croieli speciale fiind ideale pentru fanteziile cromatice!

Un alt atu al acestui tip de haine, este faptul ca se potrivesc oricui, indiferent de varsta! In plus, purtate cu accesorii oversized, tinuta poate deveni cu adevarat spectaculoasa!

rochie maxi

Textul de prezentare regasit in articolul de la Antena 1:

Canicula şi hainele strâmte nu se potrivesc sub nicio formă. Din fericire, anul acesta se poartă croielile neuniforme, care pot fi combinate în fel şi chip. Aceste croieli pot camufla cu brio orice imperfecţiune, dar nu trebuie să facem exces de volume

In plus, aceste haine dau o notă de mister purtătoarei. “Adevărul este că hainele mai lejere lasă loc imaginaţiei şi atunci, aceste materiale cad foarte frumos pe formele corpului feminin şi creaza anumite curbe care, pur şi simplu, sunt senzuale, mult mai senzuale decât un top mulat care are un decolteu adânc sau spatele gol”, spune Mariana Romanică, consultant de imagine.”

Reportajul integral poate fi vazut aici!

Reportajul a fost realizat in incinta magazinului La Monique – Lipscani 59
Tinuta mea:
Top rosu din matase cu spatele gol, Pretty Girl, magazin La Monique
Colier auriu innodat, Mohito Afi Palace Cotroceni

Nu uita sa te abonezi la canalul meu de Youtube si sa ma urmaresti pe Instagram, Pinterest si Facebook! Great things are happening, so stay tuned!

Have a fabulous fashion experience!

Yours,
Mariana Romanica

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza