Artistry Flora Chic, parfumul bijuterie

“Budoarul, atât de apreciat in secolul al XIX-lea, ar trebui să reapară în machetele arhitectilor.”
Aşa spune Dominique Loreau în cartea sa “Arta simplităţii“. Şi într-un astfel de budoar, vă spun cu certitudine, ar sta neapărat un parfum Artistry Flora Chic.

Eu am o astfel de cameră, unde sunt dulapurile de haine, o canapea, măsuţa de machiaj cu oglinzi şi lumini speciale, poşetele, bijuteriile, parfumurile.

Am purtat acest parfum o săptămână întreagă, înainte de a vă povesti despre el. L-am ţinut pe măsuţa de machiaj, i-am admirat sticla din cristal, am fost atentă la culori, la cum se încadrează în peisaj.

Flora Chic Behind the Scenes Launch image - product with watch and shoe

Parfumul Artistry Flora Chic vine cu delicateţe tipic feminină în viaţa ta, o umple de miresme subtile şi de graţie. Este o apă de parfum uşoară, ideală pentru zi, care te învăluie în aromele sale speciale şi aduce bunăstare, prospeţime. Are acea eleganţă a parfumurilor de altădată, acelea pe care mama le ţinea la oglindă, în dormitorul ei.

Artistry Flora Chic este o apă de parfum de lux, creată exclusiv pentru ARTISTRY de prestigioasa Casă de Parfumuri Givaudan, liderul mondial al industriei parfumurilor, cu sedii în Paris și New York. Inspirat de grădinile Bagatelle din Paris, acesta are dulceaţa miilor de trandafiri care înmiresmeaa aerul locului. Elementul care transformă acest parfum într-o surpriză, însă, sunt notele spumante de citrice care se dezvăluie la contactul cu pielea.

Flora Chic Behind the Scenes image - woman sitting on the floor smelling a flower

Artistry Flora Chic – Parfumul

Imaginează-ţi că îţi începi ziua cu inspiraţia notelor de vârf – clementine. Esenţa de citrice este dozată cu atenţie, transformând combinaţia de mandarine şi portocale proaspete într-o revigorare subtilă, care îţi gâdilă simţurile.

Nota de mijloc şi corpul de bază este  trandafirul bulgăresc. Acesta oferă parfumului Artistry Flora Chic un aer pătrunzător dar fin şi senzual. Exact ca atingerea mătăsoasă a petalelor de trandafir.

Notele de bază întregesc aroma floral-fructată-dulce şi transformă această esentă într-una exotică. Ylang Ylang Madagascar este componenta finală, cea care distinge parfumul Artistry Flora Chic pe pielea ta.

artistry flora chic
Parfumul vine cu o senzaţie ireală de plutire, bucurându-ţi simţurile şi inducând o stare generală de bine. Te vei surprinde surâzând în oglindă, simţindu-te feminină şi frumoasă. Radiind.

Artistry Flora Chic – Bijuteria

O altă bucurie, de data aceasta a privirii, este sticla de parfum Artistry Flora Chic. O adevărată bijuterie, recipientul are un design elegant, realizat cu o deosebită atenţie la detalii de către Olivier Van Doorne, Directorul de Creație la nivel global al agenției de branding Select World din New York.

Cu accente roz pudrat şi aurii, sticla are o formă curbată, perfectă pentru a fi ţinută cu uşurinţă în mâna delicată a unei femei. Capacul ne aduce aminte de taburetul elegant şi confortabil din budoar, fiind moale şi texturat, dintr-un material plăcut atingerii. El este realizat din 20 de componente individuale, realizat cu măiestrie de 28 de designeri. Sticla are ataşată şi o panglică roz, care induce farmecul şi fragilitatea unei balerine.

Flora Chic Behind the Scenes image - woman spraying fragrance on her neck
Acest parfum este o comoară olfactivă, cu un ambalaj bijuterie pe care colecţionarele îl vor iubi. Este atemporal, potrivit la orice vârstă, potrivindu-se oricărui stil.

O alegere perfectă pentru amintirea primului parfum al unei adolescente, o declaraţie de dragoste pentru o tânără la început de carieră, un simbol al admiraţiei pentru frumuseţea deosebită a unei mame şi o sărbătoare a feminităţii pentru fiecare dintre noi.

Parfumul ARTISTRY FLORA CHIC poate fi achiziționat exclusiv prin intermediul rețelei de Întreprinzători Privați Amway sau prin comandă online pe pagina de internet, la prețul de 318,55 lei.

Aplică-l în zona din spatele urechilor, pe gât și la încheietura din zona coatelor. Poţi să-l porţi şi pe pielea fină a taliei, în spatele genunchiului şi la încheietura mâinii, dacă îţi place ideea unui joc seducător.

Nu uita să-mi spui, printr-un comentariu în căsuţa de mai jos, cum ţi se pare acest parfum.

Yours,
Mariana Romanică

 

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza