Top 10 cele mai citite articole din 2016

Sunt peste 100 000 de oameni care au citit în 2016 cel puţin un articol despre modă sau frumuseţe pe MarianaRomanica.ro. Am pregătit un top al celor mai citite 10 articole, pentru a mă asigura că n-ai ratat subiectele importante de care – se pare – sunt interesate toate femeile.

Locul 1 Test: Cum afli care este forma corpului tău

Testul pentru a afla ce forma are corpul tău. Popular în fiecare lună, acest articol a strâns deja sute de comentarii. multe dintre doamele care l-au citit şi au făcut testul, au ales să descopere mai multe despre acest subiect chiar la studioul meu de stil. Ele au ales sesiune stilistică specială: Forma Corpului.
forma corpului

Locul 2 Cum să te îmbraci în funcţie de forma corpului tău

Este logic, nu-i aşa? Întâi ai aflat ce formă are corpul tău şi apoi vrei să ştii ce-ai de făcut. Ei bine, acest articol vine cu date importante despre partea practică, din faţa oglinzii. Cu exemple elocvente din showbiz-ul românesc, evident.

andrea marin para

Locul 3 Stil Vestimentar. 11 întrebări pentru a afla ce stil vestimentar ţi se potriveşte

M-am obişnuit deja din întâlnirile cu clientele mele, ca fiecare femeie să-şi dorească să afle denumirea clară a stilului ei vestimentar. Tocmai de accea, acest articol este atât de popular! Odată ce ai înţeles care este stilul tău, vei manevra cu mult mai multă încredere moda, garderoba şi ţinutele din fiecare zi. Cine doreşte să afle o informaţie 100% personalizată, poate veni la biroul meu de stil pentru o sesiune stilistică specială: Stil Vestimentar.

stil vestimentar

Locul 4 Remescar – Adio pungi sub ochi şi cearcăne

Cel mai citit articol de beauty, pe un site unde preponderenţa subiectelor este moda. Nu mă uimeşte că enorm de multe femei vor să scăpe de pungile de sub ochi sau de cearcăne. Avem ablitatea de a ne implica emoţional în tot ceea ce facem, iar asta de multe ori duce la oboseala cronică şi nesomn, iar asta se vede pe faţa noastră. Din fericire, există şi un truc din aria consultanţei de imagine pentru această problemă, despre care am scris şi în articol.

pungi sub ochi si cearcane

Locul 5 Extensii de gene fir cu fir

Un subiect de mare interes, încă de la prima distribuire a articolului în social media. Să porţi extensii de gene fir cu fir este încă la modă. În articol am documentat foarte detaliat experienţa mea atăt în ceea ce priveşte aplicarea lor, cât şi în ceea ce priveşte pauza după un an.

extensii de gene fir cu fir mariana romanica

Locul 6 Analiza cromatică şi culorile prietene

Este subiectul meu preferat, trebuie să recunosc. Mai exact, motivul pentru care am devenit consultant de imagine. Analiza cromatică şi culorile prietene te ajută să descurci misterul culorilor. Atât pentru haine, cât şi pentru accesorii, bijuterii, păr şi machiaj. Odată pentru totdeauna vei înţelege ce culori ţi se potrivesc (în funcţie de nuanţa pielii, a ochilor şi a părului) şi cum să le porţi astfel încât să te avantajeze. Se termină problema asortării culorilor sau cea a outfit-urilor în maxim două nuanţe! Există şi o sesiune de stil dedicată acestui subiect: Analiza cromatică.

 ANALIZA CROMATICA mariana romanica

Locul 7 My X Body

Aspectul fizic este şi va rămâne, aşa cum spun statisticile la nivel mondial – un prim subiect de interes. E normal, pentru că imaginea contează, nu-i aşa? Articolul conţine detalii despre experienţa mea cu antrenamentele EMS, cunoscute şi sub deumirea de X BODY.

mariana romanica x body

Locul 8 TEST: Tu ştii ce mărime porţi la sutien? 18 indicii că ceva nu este în regulă

M-am hotărât să scriu despre acest subiect după ce am observat nevoia chiar în timpul întâlnirilor cu clientele mele. Obesrvam că nu ştiau cu exactitate ce mărime poartă la sutien, care este diferenţa dintre 75C şi 80D, sau cum să-şi dea seama că nu au ales o mărime potrivită. Mă bucur că pot ajuta atât de multe femei să-şi clarifice acestu subiect. În definitiv, de lenjeria intimă depinde cât de bine vor arăta sau nu pe noi, hainele.marime potrivita sutien nu

Locul 9 Viaţa după divorţ

Deşi am scris acest articol luna trecută, el a intrat cu uşurinţă în top 10. Şi nici măcar pe ultima poziţie. Asta pentru că enorm de mulţi oameni au trecut printr-un divorţ. Mult mai mulţi decât mă aşteptam, chiar şi din cunoştinţele mele. Este  o experienţă personală pe care am simţit să o împart cu lumea întreagă. Acum mă bucur că am putut să inspir şi să încurajez mii de femei.

Locul 10 Garderoba Capsulă: 13 piese, peste 70 de ţinute

Un concept nou, care şi pe mine m-ar fi uimit, acum.. 7-8 ani. Mai exact, înainte să devin consultant de imagine şi să pot demonstra că într-adevăr se poate să creezi peste 70 de ţinute cu 13 piese. Desigur, garderoba capsulă este compusă din haine alese într-un mod special, care îndeplinesc anumite condiţii. După 7 paşi magici pe tărâmul consultanţei de imagine, o poţi avea şi tu sub formă de potrofoliu foto personal, chiar la tine în telefon. Sesiunea stilistică dedicată: Outfit Portofolio (Garderoba capsulă)

Garderoba Capsula

Spune-mi printr-un comentariu care e articolul tău preferat, pe care din top 10 îl citisei.. sau care ţi-a atras acum atenţia? Nu uita nici să te abonezi la pagina de Facebook şi la newsletter, pentru a fi la curent cu toate noutăţile!

Yours,
Mariana Romanică

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza