Avene Hydrance Optymale – summer no make-up look

Vara este anotimpul în care femeile au mari bătăi de cap la capitolul machiaj. Majoritatea nu ar vrea să renunţe cu totul la acest obicei, aşa că încep să caute soluţii.

În mod ideal, trebuie să fie ceva care să permită protecţia pielii de razele UV, dar să acopere şi micile imperfecţiuni. Produsul trebuie să fie hidratant, dar totuşi cu o textură lejeră, invizibilă. Să nu încarce, dar să coloreze.

Ei bine, soluţia există şi vine din partea Avene. Se numeşte Avene Hydrance Optymale şi este o gamă de produse corectoare cu putere de hidratare intensă și de durată. Compusă din două texturi, gama oferă soluții adaptate la fiecare tip de piele. Textura bogată este pentru piele uscată sau foarte uscată, catifelată la atingere pentru un confort maxim, în timp ce textura lejeră este pentru ten normal sau mixt, îmbogățită cu o pulbere matifiantă pentru un finisaj perfect.

Avene hydrance optymale lansare
Formula Avene Hydrance Optimale este completă şi are trei efecte importante:
–  asigură o hidratare de lungă durată datorită conținutului său bogat de Apă Termală Avene și a agenților săi de hidratare;
– protejează în mod eficient împotriva efectelor nocive ale soarelui, datorită sistemului său de fotoprotecție SPF30;
– îmbunătățește și luminează în mod natural aspectul pielii datorită amestecului subtil de pigmenți minerali și de luminozitate cu texturi perlate.

Make-up artistul Tania Cozma a făcut o demonstraţie completă de machiaj la evenimentul de lansare a noilor produse, astfel că am vazut deja rezultatul acestui corector hidratant Avene Hydrance Optimale.

avene make-up collection
avene make-up
Machiajul arăta natural şi delicat, iar tenul avea un aspect proaspăt şi luminos. Dovada, mai jos!

Avene Hydrance Optymale – summer no make-up look

pretty blossom machiaj avene
Îngrijirea tenului pe timp de vară este un subiect important, pentru că ne poate afecta aspectul tenului pe termen scurt, mediu şi chiar lung. Temperaturile ridicate cer un ritual de beauty special, care să asigure tenului aspectul cu care ne-am obişnuit, păstrându-l sănătos şi protejat.

Avene Hydrance Optimale este o soluţie perfectă şi în concediu, datorită eficacităţii sale şi metodei simple de aplicare. În mai puţin de un minut, poţi fi gata pentru o plimbare de dimineaţă!

Punctul forte: este un corector hidratant subtil nuanțator, astfel că se adaptează la majoritatea nuanțelor de ten. În plus, combinația de pigmenți minerali și pigmenți sidefați corectează instantaneu imperfecțiunile de nuanță a tenului.

Şi mie îmi place un aspect natural pentru machiajul de zi, aşa cum puteţi vedea în fotografia de mai jos. Este un no make-up look ideal, pe care îl realizez în mai puţin de 10 minute.

mariana romanica avene hydrance optymale
Evenimentul s-a desfăşurat la Ceainaria Infinitea, un loc pe care vă recomand să-l vizitaţi cu prima ocazie. Decorul şi grădina interioară te transpun imediat într-o altă lume, aşa că este destinaţia perfectă de relaxare, în mijlocul Bucureştiului.

Have a fabulous fashionable summer!

Yours,
Mariana Romanică

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza