Apivita – Cadouri greceşti din rodul stupului

Apivita s-a gândit din timp la cei dragi nouă şi a pregătit mai multe variante de cadouri dedicate, pe care le poţi pune din magazin, direct sub bradul de Crăciun!

Produsele Apivita sunt naturale, eficiente şi holistice. Ele au la bază rodul stupului şi sunt cu adevărat o alegere deosebită, datorită formulelor cu până la 100% naturale. Faptul că acționează în mod benefic asupra corpului, minții și sufletului nu este un bonus, ci garanţia calităţii.

Mi s-a părut interesant să citesc pe sticla de la gelul meu de duş Apivita Royal Honey că în loc de apă, pentru formula lui s-a folosit infuzie de ceai Sideritis Syriaca, o plantă specifică zonei mediteraneene, utilizată în fititerapie. M-am simţit privilegială şi acela a fost şi momentul în care m-am îndrăgostit de aceste produse.

Mă impresionează dedicarea pe care Apivita o are în a crea fiecare gamă, iar conceptul porneşte chiar de la fondatorul companiei, pe care am avut plăcerea să-l cunosc.

Pentru Crăciun, în magazinul Apivita din Băneasa şi în magazinele Sensiblu veţi găsi mai multe idei de cadouri, sub forma unor seturi dedicate.

Apivita – Cadouri pentru trup şi suflet din rodul stupului

FOR THE QUEEN OF MY HEART
Îngrijire holistică anti-îmbătrânire

set FOR THE QUEEN OF MY HEART

RADIANCE IS ON THE FACE I LOVE
Îngrjire holistică pentru luminozitatea tenului

RADIANCE IS ON THE FACE I LOVE
CLEANSING IS NATURE’S GIFT
Îngrijire holistică pentru curățarea tenului

CLEANSING IS NATURE’S GIFTTHE ROYAL TREAT
Hidratare și răsfăț cu produse de corp

THE ROYAL TREAT

PURE JASMINE IS YOUR NATURAL SCENT
Hidratare și aromoterapie cu produse de corp

PURE JASMINE IS YOUR NATURAL SCENT APIVITA
NATURAL CARE FOR MY MAN
Îngrijire holistică pentru bărbați

NATURAL CARE FOR MY MAN
FOR THE HANDS I ADMIRE
Îngrijire holistică pentru mâini

FOR THE HANDS I ADMIRE APIVITA

Există şi o nouă gamă Apivita, Lavander Care – pentru tratamentul pielii sensibile și uscate. Conţine extracte grecești de lavandă și ulei de măsline, are o compoziție de până la 99% ingrediente naturale și studii clinice de eficiență. Eu deja am încercat loţiunea pentru corp şi pot să vă spun că este perfectă pentru sezonul rece!

Lavender family APIVITAÎţi place Apivita, ai folosit produsele până acum? Ce set te atrage şi cui l-ai dărui? Povesteşte-mi ce idei ai pentru Crăciun şi nu uita că în magazinul Apivita din Băneasa Shopping City poţi să creezi un cadou personalizat care să conţină exact produsele tale preferate. Alegi oricare 3 produse si pleşti doar 2, iar cutia şi ambalarea cadoului sunt cadou!

Yours,
Mariana Romanică

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza