Spa Fitness #bodymasterplan

Un corp frumos este ceea ce toată lumea îşi doreşte, chiar dacă fiecare are o interpretare proprie a acestui concept. Pentru mine, lucrurile s-au schimbat foarte mult după sarcină, naştere şi doi ani de alăptare. Ce este cert: stilul vestimentar şi garderoba se modifică în acelaşi ritm cu greutatea şi forma corpului, aşa că subiectul este unul de maxim interes pentru toate femeile.

Chiar dacă la 3 luni după naştere am slabit 25 de kilograme, nu am reuşit să menţin rezultatul în următoarea perioadă. Statul acasă cu cel mic, alimentaţia, programul haotic, oboseala şi lipsa unui timp dedicat pentru sport şi-au spus cuvantul repede. Am 7 kilograme în plus faţă de greutatea ideală.

Cu toate astea, îmi iubesc foarte mult corpul. Nu arată perfect, dar a funcţionat în parametrii ideali de motherhood şi am adus pe lume un copil sănătos, alăptat 6 luni exclusiv şi următoarele 18 la cerere.

mariana romanica

My Spa Fitness #bodymasterplan

Acum a venit momentul în care mă pot dedica unui program de remodelare corporală aşa cum trebuie: cu conştinciozitate, responsabilitate şi perseverenţă. Acum 4 ani purtam mărimea 38 şi cred că nu m-aş putea obişnui niciodată altfel. Cu Estetiq Medical Center mi-am propus să revin la greutatea ideală în două luni.

Programul meu săptămânal include două antrenamente Spa Fitness cu Hydro Shape şi Roll Shape – un concept care se potriveşte perfect nevoilor mele. Ce fac mai exact? Imbin sportul cu ideea de relaxare şi tehnologia inovatoare. Am documentat şi în fotografii, enjoy!

#Rollshape

VacuActiv Rollshape este un aparat de masaj profesional care combină efectele masajului de slăbire, anticelulitic şi pentru drenaj limfatic. Razele infraroşii care acţionează in timpul masajului asigură eliminarea toxinelor din organism, în timp ce încălzirea produce relaxarea mușchilor, făcând tratamentul mai eficient.

Cromoterapia utilizează anumite culori pentru a acționa asupra hormonilor, astfel că întreg organismul se reechilibrează, crescându-i rezistenţa. Undele de lumină stimulează colagenul, favorizând dispariția vergeturilor, dând suplețe pielii și oferindu-i un aspect fin, plăcut. De asemenea, este stimulată și producerea de elastină, cea care dă pielii elasticitate. Sistemul integrat de ionizare a aerului completează în mod ideal starea generală de bine pe care o ai în urma acestui procedeu.

Programul meu cu Rollshape începe cu zona călcâielor, apoi gambele, posteriorul, abdomenul şi mijlocul, braţele şi nu în ultimul rând spatele. În total se lucrează 10 zone într-un interval de 40 de minute.

rollshape talpi

rollshape posterior

roll shape abdomen

rollshape brate

#Hydroshape

VacuActiv Hydroshape este un aparat cu tehnologie inovatoare, care îţi permite să îmbini 4 elemente benefice pentru organism într-un singur antrenament. Îl putem numi spinning în apă, la care adăugăm hidromasaj, ozon, cromoterapie şi aromaterapie. Acest antrenament purifică organismul şi contribuie la eliminarea excesului de kilograme, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi contribuie la starea generală de bine. Poate fi folosit cu uşurinţă şi de persoanele care au nevoie de recuperare.

Avantajele acestui aparat sunt multiple:
– hidromasajul cu ozon topeşte grăsimea şi are efect de micropeeling, astfel încât pielea devine mult mai catifelata cu fiecare şedință;
– fiecare antrenament are valoarea unei cure de tratament pentru întreg sistemul cardio-respirator;
– efortul real pe care îl depunem este diminuat ca impact datorită bicicletei subacvatice, iar asta transformă procesul de remodelre corporală intr-o experiență relaxantă şi plăcută, uşor de urmat.

hydroshape
Este cu siguranţă tehnologia care m-a fascinat, mai ales prin rezultatele rapide pe care le promite. Ideea a 40 de minute de efort moderat în care poţi arde peste 800 de kcalorii a rezonat perfect cu obiectivele mele.

Programul meu cu Hydroshape include 10 minute de relaxare, cu pedalat normal, 5 la început şi 5 la sfârşit. Restul de 30 de minute îmbină mai multe serii de exerciţii diferite, alternate la 2 minute: pedalat alert, pedalat înapoi, pedalat în picioare sau pedalat normal cu diferite poziţii ale pedalei, care solicită muşchii în mod diferit.

hydroshape spefitness
Vei şti când fac antrenamentele la Estetiq Medical Center, pentru că întotdeauna am timp şi pentru un selfie!

spa fitness
Programul meu iniţial durează 2 luni, timp în care te voi ţine la curent cu rezultatele. Toate măsurătorile mele se află într-o fişă specială pe care antrenorul Cristian Popescu a completat-o la început. În acest fel, peste două luni vom putea compara toate cifrele înregistrate şi îţi voi spune concret ce rezultate am obţinut.

Desigur, programul meu include, aşa cum este recomandat, alimentaţie echilibrată şi odihnă. Estetiq Medical Center pune la dispoziţie şi consultaţii cu specialişti în nutriţie, homeopatie şi dermatologie. Pe partea de remodelare corporală poţi adăuga şi antrenamente cu Vibrashape, sau proceduri cum ar fi Criosauna şi TriLipo. Toate detaliile despre acestea sunt disponibile pe site-ul estetiqmedical.ro

Poţi să începi şi tu un program de remodelare corporală, mai ale că ai la dispoziţie trei pachete promoţionale:

Pachet 10 şedinţe RollShape – 500 Ron 
Pachet 10 şedinţe HydroShape – 1000 Ron

sau mergi împreună cu o prietenă şi aveţi amândouă 20% discount
Pachet 10 şedinţe HydroShape – 800 Ron

Vezi ce rezultate am avut după zece şedinţe, aici.

Yours,
Mariana Romanică

locaţie: Estetiq Medical Center
fotografii: Ştefania Cristina Irescu

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza