Before and after: Schimbare de stil pentru Mona

Toţi oamenii intră în viaţa noastră cu un scop. Pe Mona am cunoscut-o la un curs afterwork şi în foarte scurt timp m-a fascinat povestea ei, pe care am adus-o aici, pentru voi. Cu ea am realizat o schimbare de stil 100% by the book.

Mona Ciurezu este Specialist în Somnul Copilului şi autoarea conceptului Bebe Doarme. Ea are o viaţă activă, pe care o împarte între copii, familie, studii de specializare şi job, conferinţe, apariţii Tv sau radio şi ieşirile cu prietenele. Este un om frumos care se dedică celor din jur şi care aduce valoare fiecărui proiect în care se implică.

Despre Mona, schimbare de stil

Povestea stilului ei vestimentar s-a complicat pe masură ce programul zilnic a devenit mai încărcat, cu activităţi din cele mai diverse. Jonglatul între consultaţii, interviuri, cursuri, munca la birou şi ieşirile în parc cu copii s-a resimţit în garderobă, care devenise din ce în ce mai complicat de gestionat.

Mona este o femeie frumoasă, care pune preţ pe aspectul ei şi care îşi doreşte să fie mereu feminină, rămânând fidelă stilui ei vestimentar şi ritmului activ în care îşi trăieşte viaţa. Ei îi place să poarte rochii, dar se simte foarte bine şi în pantaloni. Preferă încălţămintea cu talpă joasă, dar are nevoie să fie eleganta şi în acelaşi timp cochetă. Îi plac imprimeurile, inspiraţia etnică, iubeşte culorile şi are o colecţie de accesorii foarte frumoasă.

schimbare de look pentru mona
Stilul pe care l-am definit penru ea îmbină feminitatea, confortul şi eleganţa. Ea ştia ce vrea să poarte, aşa că eu i-am explicat cum şi de ce să se îmbrace într-un anume fel. Nu reuşea să-şi compună acele ţinute uşor de purtat şi transformat. În plus, întotdeauna i s-a părut mai complicat să poarte fustă.

Before & After

Pentru această schimbare de stil ne-am focusat pe:

1. O ţinută 100% versatilă pentru job, pe care să o poată folosi în cele mai multe dintre ipostazele în care se regăseşte: conferinţe la care ia parte în calitate de speaker, interviuri, întâlniri cu clienţii şi consultaţii. Aici ai varianta before – ce purta ea şi apoi varianta after – recomandarea mea.

schimbare de stil mona work
2. O ţinută comodă, dar feminină, pentru ieşirile în parc. Este foarte uşor de transformat, prin simpla schimbare a părţii de sus: în loc de maieu + cămaşă, poate purta un top mai elegant şi un sacou/cardigan şi este gata pentru o consultaţie. Uite varianta before – ce purta ea şi apoi varianta after – recomandarea mea.

schimbare de stil pentru mona look parc
3. O ţinută de seară care să-i scoată în evidenţă frumuseţea naturală, delicateţea şi farmecul personal. Poate fi o cină cu soţul ei, o ieşire cu prietenele sau participarea la un eveniment.

schimbare de stil mona seara
Ideea principală pentru această schimbare de stil a fost ca hainele pe care le poartă să o avantajeze din punct de vedere cromatic, al formei corpului şi al stilului. Machiajul este natural, discret, coafura simplă şi uşor de realizat. Am păstrat cele mai importante elemente, dar am definit acel stil casual chic pe care şi-l dorea.

Hainele pe care le poartă Mona în fotografiile before sunt parte din garderoba ei iniţială. Hainele pe care le poartă în fotrografiile after fac parte din garderoba capsulă construită împreună cu mine, din garderoba inițială şi sesiunea de personal shopping.

schimbare de look
#RealPeople

Aceasta este povestea schimbării ei de stil, dar poate fi şi povestea ta. Mai urmează şi alte întâlniri cu femei superbe, oameni reali care îşi deschid casele şi dulapul pentru a demonstra tuturor, împreună cu mine, că stilul nu înseamnă doar haine. Contează ADN-ul tău stilistic, ceea ce ţi se potriveşte, personalitatea ta, alegerile tale şi tot ceea ce te defineşte. Plus, persoana potrivită care să îţi scoată toate frumuseţile la suprafaţă!

Poţi începe şi tu propria schimbare de look: prima sesiune, Evaluarea Stilistică, este gratuită! Un cadou din partea mea, pe care îl obţii printr-un simplu click pe imaginea de mai jos!

schimbare de look
Despre sesiunile stilistice cu mine, aici.

Mona Ciurezu este al doilea participant la proiectul meu REAL PEOPLE, prin care îţi voi prezenta schimbări de stil, schimbări de look, de fler şi atitudine ale unor femei ca tine – oameni reali. Mergem acasă la ele şi facem transformarea pe loc. Mă voi folosi de toate atributele pe care le-am dobândit prin activitatea de consultanţă de imagine şi voi aplica magia în trei direcţii: vestimentaţie, coafură şi machiaj.

Yours,

Mariana Romanică

#fotografii Alina Băisan
after #styling #make-up #hair Mariana Romanică
#realpeople Mona Ciurezu Bebe Doarme

Alte schimbari de stil:
#realpeople Alina
#realpeople Mihaela
#realpeople Cristina

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza