Remodelare corporala SPA FITNESS: -13 cm in 10 sedinte

A trecut deja o lună de când vă spuneam că încep un program special de remodelare corporala la Estetiq Medical Center. Spun special pentru că se bazează pe o tehnologie avansată care împleteşte în mod eficient conceptul SPA cu cel FITNESS, pentru rezultate extraordinare.

Mai exact, antrenamentul meu de până acum a constat în 10 şedinţe cu 40 de minute la #RollShape şi alte 40 de minute la #HydroShape. Şedinţele au fost realizate cu o frecvenţă de două/săptămână, cu o pauză de o săptămână spre final.

V-am promis de la început că după primele 10 şedinţe vă voi împărtăşi rezultatele, însă nu mă aşteptam la atât de multe beneficii în atât de puţin timp.

Rezultatele după o lună de remodelare corporala la Estetic Medical Center

remodelare corporala

Cu ce să încep oare…?
Cel mai important lucru: aspectul pielii.
Până la urmă, aspectul pielii ar trebui să ne intereseze în mod deosebit, pentru că asta observăm mai întai, când ne uităm în oglindă şi de fiecare dată când purtăm o fustă. Ştiu că subiecte cum sunt vergeturile şi celulita sunt de foarte mare interes,mai ales pentru că nimic nu pare să funcţioneze pe termen lung.  Ei bine pot să spun că n-am avut niciodată rezultate mai rapide şi atât de vizibile, într-un timp atât de scurt.

Pielea este mult mai fermă, foarte catifelată, iar celulita s-a diminuat în proporţii diferite, dar considerabile, pe zonele pe care eu lucrez. Cele mai mari rezultate sunt acolo unde erau şi cele mai mari probleme: 60% mai puţină celulită pe coapse şi posterior.

Victoria numărul 2: volumul
Dacă este un lucru care m-a surprins cu adevărat în tot acest proces, nu este numărul de kilograme pierdute, ci volumul. Oricine a făcut sport sau a ţinut vreodată o dietă ştie că procentul de masă musculară şi procentul de grăsime din volumul total al corpului sunt foarte importante. Astfel, un alt rezultat foarte important este chiar tonifierea întregului corp, ceea ce se traduce într-un total de 13 centimentrii mai puţin într-o singură lună!

mariana romanica spa fitness
Rezultatele vorbesc de la sine:
talie, -3 cm
bazin, -5 cm
posterior, -2 cm
braţul drept (care era cu 2 cm mai gros decât braţul stâng ?! ) – 3 cm

Coapsele sunt la fel ca dimensiune, dar procentul de grăsime din această zonă este acum mai mic, în timp ce procentul de masă musculară s-a mărit, ceea ce este valabil, de altfel, pentru întreg corpul.

Am înregistrat şi o scădere în greutate. Desigur că mă bucură, însă nu mă bucură mai mult decât scăderea în centimetrii! Am, deci, cu 3 kilograme mai puţin decât la început.

Nu în ultimul rând, atitudinea şi încrederea de sine au crescut, ceea ce contează enorm. Este unul dintre beneficiile principale ale unui stil de viaţă care include sport, iar eu mă bucur din plin de asta!

Menţiunea importantă este că în prima lună am făcut modificări şi în ceea ce priveşte alimentaţia:
– am redus carbohidraţii la porţii minime
– am redus dulciurile la maxim două porţii mici pe săptămână, consumate doar în prima parte a zilei
– nu am mâncat absolut deloc pizza sau fast food, iar pastefăinoase maxim o dată pe săptămână sau deloc
– în cea mai mare parte a timpului am luat masa de seară destul de devreme
– am consumat aproape doi litrii de apă plată zilnic

Ce urmează pentru următoarea lună în programul meu de remodelare corporala?

Antrenamente mult mai complexe, în care voi alterna şedinţele de HydroShape şi RollShape cu alte două elemente:

1. Vibrashape, un aparat modern de remodelare corporala care funcţionează cu vibraţii intense şi raze infraroşii. Principiul lui de funcţionare combină vibraţia cu efectul razelor infraroşii, ducând astfel la topirea accelerată a grăsimii. Este ideal atât pentru cazurile ţesutul adipos este superficial, în urma unei creşteri bruşte în greutate, dar şi pentru situaţia în care s-a luat în greutate treptat, pe parcursul mai multor ani.

remodelare corporala
Razele infraroşii încălzesc mușchii, crescând nevoia lor de energie. Iar această energie este obținută prin arderea grăsimii. Mai mult, ele accelerează procesul de eliminare a toxinelor acumulate în țesutul profund. Rezultatul este o piele cu aspect îmbunătățit considerabil.

2. Şedinţe de Personal Training cu antrenorul personal al Estetiq Medical Center, Cristian Popescu. Este specialist Tae-Bo şi are peste 20 de ani de experienţă în crearea antrenamentelor sportive personalizate. Sub îndrumarea lui, câteva mii de persoane au beneficiat de rezultate remarcabile pentru siluetă. La Estetiq Medical Center, Cristian este cel care concepe programele de remodelare corporală, fiind şi cel care îmi urmăreşte mie evoluţia.

remodelare corporala personal training
Cel mai mult îmi place când antrenamentul personal este completat cu exerciţii de tae-bo. Cristian este un expert şi întotdeauna mă ajută să îmi depăşesc limitele, iar eu iubesc acest tip de sport.

personal training tae bo
Lucrăm de fiecare dată o altă zonă a corpului, cu focus pe abdomen şi braţe, momentan. Este un antrenament care se completează cu stretching, mă relaxează şi mă ajută foarte mult să mă focusez pe rezultate.

estetiq medical center personal training exercitii
3. Alimentaţie echilibrata, regulată şi foarte sănătoasă
Trei mese şi două gustări, care să însumeze maxim 1400 de kcal pe zi,distribuite astfel: 500 kcal micul dejun, 100 kcal fiecare gustare, 400 kcal prănzul şi 300 kcal cina. Pâine, doar două felii de dimineaţa, gustările – un fruct sau un baton Nestle Fitness cu Ciocolată şi foarte multe legume, cam 300 grame la fiecare masă.

4. Echipament care să mă inspire
mariana romanica estetiq medical center
De data aceasta am purtat o ţinută all black. Topul negru cu decolteu decupat este disponibil la categoria bluze şi tricouri BonPrix. Este comod şi mesajul mă inspiră. În plus, decolteul decupat mi se pare sexy, atât cât permite un echipament de sport. Îl găseşti şi pe alb, aici. Pantalonii sunt simplii, din bumbac. Îţi recomand să-ţi confectionezi şi tu o astfel de pereche. Ai nevoie doar de o pereche de egări şi o foarfecă.

Acum mă aflu în mijlocul unei săptămâni în care merg zilnic la Estetic Medical Center, pentru aceste antrenamente combinate. Sunt foarte curioasă care va fi rezultatul după cinci şedinţe consecutive!

Poţi să citeşti povestea acestui #BODYMASTERPLAN de remodelare corporală aici şi poţi începe şi tu propriul program de remodelare corporala! Ai mai jos tarifele fiecărui pachet şi o ofertă specială pentru orele de personal training.

Pachete 10 şedinţe remodelare corporala:

Hydroshape – 10 şedinţe 1000 Ron
Rollshape – 10 şedinţe 500 Ron
Vibrashape – 10 şedinţe 500 Ron
Personal Training – 10 şedinţe 200 Ron

Ne vedem la Estetic Medical Center? Peste o lună, vei reveni cu informaţii despre rezultatele pe care le-am obtinut! Până atunci, poţi urmări toată activitatea mea legata de remodelare corporala pe Instagram şi Facebook cu hashtag-urile #BODYMASTERPLAN şi #SPAFITNESS.

Yours,
Mariana Romanică

locaţie: Estetiq Medical Center
fotografii: Ştefania Cristina Irescu

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza