Cea mai rapidă coafură spectaculoasă pentru party

Te întâmpin la sfârşit de an cu acest video despre cum să-ţi faci singură, acasă, cea mai rapidă şi simplu de realizat coafură spectaculoasă pentru party.

Vei vedea că toţi paşii pentru realizarea ei sunt foarte bine explicaţi, iar eu te ghidez, prin propriul exemplu, spre a o realiza.

Coafură spectaculoasă pentru party

Coafura pe care am ales-o este una cu bucle voluminoase, tocmai pentru că în mod normal te-ai aştepta ca un astfel de styling să fie posibil doar la coafor. Eu îţi voi demonstra că ai nevoie doar de ustensilele potrivite şi minimul de îndemânare – sau perseverenţă. Poţi realiza singură această coafură chiar la tine acasă.

Urmăreşte video-ul de mai jos pentru a afla toate detaliile! Nu rata nici cele două secrete de hairstyling esenţiale pe care le-am învăţat despre bucle şi tapaj la cursurile de specialitate. Le-am inclus special pentru tine în acest video.

Coafură spectaculoasă este ideală pentru orice party sau eveniment, iar accesoriul poate fi înlocuit cu orice alt headpiece care să se potrivească stilului preferat de tine, potrivit pentru ţinuta ta.

Coafura include realizarea buclelor, tapajul părului şi finisarea look-ului cu produse de styling. Pasul final este adaugarea unui headpiece de tipul bentiţei.

Ai nevoie de:

– Aparatul Babyliss Curl Secret pentru realizarea rapidă a buclelor – pe care îl găseşti la eMag cu preturi începând de la 208 lei
– Clipsuri Tony&Guy pentru segmentarea părului
– Perie pentru tapat Olivia Gardern
– Pieptăn pentru tapat cu zimti metalici
– Headpiece peţios cu cristale pentru accesorizare

Uite şi o fotografie before & after, în care poţi observa ce diferenţă de stil şi volum oferă această coafură.

coafură spectaculoasă pentru party
Mie mi-au fost necesare doar 20 de minute pentru realizarea ei, din care 15 minute a durat realizarea buclelor. Este un timp record pentru din punctul meu de vedere, iar durata minimă în care părul meu devine spectaculos  mă încântă, mai ales că realizez acest rezultat singură.

Ce-i drept, nu ar dura atât de puţin dacă aş folosi un ondulator clasic. Rezultatul rapid se datorează 100% ondulatorului automat Babyliss Curl Secret. El mă scuteşte de grija buclelor perfecte.

Un motiv în plus pentru care aş recomanda acest aparat este faptul că te fereşte complet de la a-ti arde mâinile sau pielea capului, ceea ce eu păţeam de fiecare data cu ondulatorul clasic.

Deci, chiar şi pentru cele care nu posedă cea mai mare îndemânare, tot este simplu şi rapid. Coafarea părului devine o plăcere!

Ce părere ai despre acest look, îţi place? Ai acasă un aparat Babyliss Curl Secret, sau te tentează să-ţi cumperi unul, după ce ai văzut cât de eficient e?

Spune-mi parerea ta despre acest video şi nu uta să te abonezi la pagina mea de YouTube, pentru a fi la curent cu cele mai noi tutoriale!

Yours,
Mariana Romanică

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza