5 idei de ţinute până în 2017

Mai sunt cinci zile până în noul an şi inspiraţia stilistică nu trebuie să ne lipsească! Ţi-am pregătit idei de ţinute pentru fiecare zi până la Revelion, aşa că te invit să-ţi deschzi şifonierul şi să devi creativă, sau să faci o ulimă rundă de cumpărături!

Idei de ţinute
Marţi, 27 Decembrie

Sărbătoreşte ziua de Sfântul Ştefan într-o ţinută festivă. Cu roşu şi negru este imposibil să dai greş, iar combinaţia de mai jos îţi va garanta o apariţie sexy, dar în acelaşi timp feminină.

Body roşu cu particule de sclipici fin, petrecut (Koton, 99 Ron) şi fustă clopot cu talie înaltă, neagră (Zara, 199 Ron). Poţi purta această combinaţie cu botine şi un sacou pe deasupra, dacă trebuie să ajungi la birou. Alege cizme peste genunchi sau pantofi stiletto dacă mergi la un party.

idei de tinute 27 decembrie

Miercuri, 28 Decembrie

Pulover rose quartz cu broderie pe umeri (Lashez, 99 Ron) şi fustă plisată verde închis ( Depot 96, 150 Ron). O ţinută romantică şi călduroasă, mai ales dacă adaugi o pereche de dresuri negre mate. Poţi purta atât pantofi sport/cazual fără toc, cât şi botine sau cizme. Asortează la acest look un machiaj nude şi părul uşor ondulat, desprins.

idei de tinute 28 decembrie

Joi, 29 Decembrie

Maletă neagră (Medicine, 44 Ron), cardigan cu mâneci oversized (Mango, 199 Ron ) şi pantaloni palazzo negri, cu talie înaltă (Silvian Heach, 279 Ron). Un look dramatic şi extravagant, ideal pentru o zi friguroasă în care ai multe întâlniri. Poarta părul cu cărare pe o parte şi încâlţăminte cu talpa joasă pentru un aer relaxat. Alege o cărare pe mijloc bine definită şi încâlţâminte cu toc pentru un aer impunător. Un ruj burgundy va fi perfect cu această ţinută.

idei de ţinute 29 decembrie

Vineri, 30 Decembrie

Rochie beige din lână, cu dantelă neagră (Depot 96, 249 Ron). Prinde-ţi părul intr-un coc balerină neglijent, în creştetul capului. Încalţă-te cu o pereche de cizme negre cu toc mic, din piele întoarsă, peste genunci (Calvin Klein, 579 Ron).

idei de ţinute 30 decembrie

Sâmbătă, 31 Decembrie

Încheie anul purtând – până la party – cel mai controversat trend al anului: costum casual-sport. Vei avea de alergat cu siguranţă şi îţi va prinde bine să porţi pantofi sport şi ceva lejer. Poartă acest top (Depot 96, 72 Ron) şi pantalonii (Depot 96, 99 Ron) cu pantofi sport (Trussardi, 349 Ron). Adaugă o cămaşă cu buline (Vero Moda, 84 Ron). Poartă ruj roşu şi o coadă simplă de cal. Vei încheia anul în cel mai chic mod cu putinţă!

idei de ţinute 31 decembrie
Care este ţinuta ta preferată? Spune-mi ce ţi se potriveşte din aceste idei de ţinute de mai sus şi cu ce ocazie ai purta aceste outfit-uri. Sunt pe stilul tău, sau mai degrabă ai fi dispusă să-ţi schimbi stilul pentru o zi, doar ca să încerci ceva nou?

Yours,
Mariana Romanică

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza