Buze 3D: Signature Color Light Up Lip Gloss by Artistry

Buzele pline au fost întotdeauna asociate cu senzualitatea, iar de câteva sezoane se pune foarte mult pe un aspect voluminos al acestora. Signature Color Light Up Lip Gloss by Artistry este un produs din gama de lux Amway care îţi va oferi acele buze 3D perfecte, datorită compoziţiei sale speciale.

Pe lângă amestecul special de uleiuri de jojoba și avocado, pe care formula acestui lip gloss le conţine, luciurile de buze Signature Color Light Up Lip Gloss by Artistry mai au un ingredient magic. Ele conțin pigmenți delicați și particule ce reflectă lumina, care oferă buzelor un volum spectaculos, dar în acelaşi timp natural.

artistry
Ambalajul este foarte elegant, negru cu auriu, iar capacul are o linie ascendentă care dă produsului un aspect premium. Ceea ce m-a captivat pe mine şi mă încântă cu adevărat este accesoriul de iluminat din interiorul capacului și oglinda integrată.
Ele permit retușarea și reaplicarea rapidă a luciului de buze, oricând și oriunde.

artistry light up lip gloss
Există o paletă de opt nuanțe disponibile, care oferă o acoperire ușoară spre medie. Ele ţi se vor potrivi indiferent de tonul pielii sau de culoarea buzelor tale, iar acest detaliu este un bonus foarte important pe care Light Up Lip Gloss îl oferă. Culorile se încadrează în trei categorii cromatice:

Nuanțe neutre de bej/maroniu, cu particule strălucitoare și acoperire ușoară: Pink Nude
Nuanțe calde de corai/roșu, cu particule strălucitoare și acoperire medie: Juicy Peach, Sweet Melon, Real Red (fără sidef)
Nuanțe reci de roz/mov, cu particule strălucitoare și acoperire ușoară-medie: Pink Sugar, Rose Petal, Misty Mauve, Raspberry Kiss

light up lipgloss artistry amway

Buze 3D: Signature Color LighT Up Lip Gloss by Artistry

Mai jos ai un video în care îţi arăt cum poţi să realizezi un aspect 3D al buzelor cu ajutorul acestui lip gloss. Nuanţa folosită de mine în acest tutorial este singura fără particule strălucitoare, Real Red.

Mie îmi place foarte mult acest lip gloss, am folosit deja majoritatea nuanţelor şi fiecare arată foarte bine. Ceva nou pentru mine este faptul că nu mă pot hotărî asupra unei nuanţe preferate. Toate mi se potrivesc şi se aşează foarte frumos pe chip, din punct de vedere cromatic. Eu l-am aplicat atât direct pe buze, cât şi peste ruj, de fiecare dată efectul de buze 3D fiind foarte vizibil.

Este o idee frumoasă de cadou, pentru orice femeie cochetă care are în poşetă un portfard. Va fi subiect de discuţie cu prietenele şi motiv de întors privirea în faţa oricărei oglinzi, datorită gadgetului inedit – lumina din capac.

Light Up Lip Gloss by Artistry de la Amway costă 105 Ron şi se poate achiziţiona şi online de aici.

Dacă îl ai deja, aştept părterea ta despre el. Sau spune-mi ce nuanţă îţi place şi de ce, unde l-ai purta şi cum ţi se pare inovaţia pe care o aduce ambalajul.

Yours,

Mariana Romanică

 

 

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza