Best Newcomer Fashion Blog @ Digital Divas by Avon 2016

Pe 20 Mai are loc evenimentul Digital Divas by Avon. Aceasta gala este un eveniment unic prin care sarbatorim cele mai bune platforme online sau bloguri de moda si beauty, dar si recunoastem rezultatele celor mai active femei din sfera online. Intr-o locatie exclusiva, gala aduce laolalta cele mai importante personalitati din industria locala a modei si frumusetii, intr-o seara speciala de networking si glamour.

Oricine isi poate inscrie proiectul, iar procesul de jurizare include atat specialistii cat si publicul. Pentru toate categoriile, cu exceptia uneia singure, votul publicului aduce 50% din punctajul final, restul de 50% apartinand juriului. Singura categorie care nu va fi jurizta este “People’s Choice Award”. Publicul va decide in intregime cine castiga acest statut.

Votul public este deschis pana pe 15 Mai 2016, iar proiectul MarianaRomanica.ro – Fashion Stories este nominalizat la categoria Best Newcomer Fashion Blog.

Pentru a ma vota trebuie doar sa accesezi acest link si apoi sa bifezi numele meu la categoria numarul 7!
digital divas by avon 2016best newcomer fashion blog
Daca iti place informatia pe care o gasesti aici, daca ti se pare ca aceasta platforma aduce valoare cititorilor prin calitatea continutului, atunci cu siguranta te califici pentru votare in cadrul Digital Divas By Avon. In plus, poti participa chiar si la gala, unde ai ocazia sa participi la seminarii interesante si sa cunosti toate personajele din online pe care le urmaresti si le admiri. Intra pe pagina oficiala a evenimentului pentru detalii.

Faces of digital content, Opposites attract: Offline + Online si 5 Years from now: Trends & Forecast sunt cele trei conferinte organizate inainte de Gala Digital Divas Awards, care va incepe la ora 20:00.

Este a doua nominalizare a mea la aceasta categorie si ultimul an in care pot fi nominalizata ca “newcomer”, avand in vedere ca a trecut un an si jumatate de cand MarianaRomanica.ro a luat nastere. Este o competietie stransa, in care s-au inscris proiecte frumoase si mai ales – oameni deosebiti!

Ne vedem pe 20 Mai!

Digital Divas

Thanks for your vote!

Mariana Romanica

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza