EVENT MAREA SCHIMBARE

Sambata aceasta, pe data de 13 Decembrie, incepand cu ora 11, are loc la el Hotel Continental evenimentul MAREA SCHIMBARE, la care particip in calitate de speaker! Ma bucur nespus sa va invit si pe voi, abia astept sa ne cunoastem!

Detalii despre eveniment si speakerii prezenti, 13 la numar, gasiti mai jos.
Sambata 13, 13 speakeri, Decembrie luna cadourilor… acest eveniment este un cadou pe care noi vi-l oferim de sarbatori!
Accesul este gratuit si vor fi multe surprize!

Mai jos ai descrierea evenimentului, la care s-au inscris deja peste 80 de participanti! O poti face si tu, aici!

MAREA SCHIMBARE

mariana romanica

” Viața este grea” spun unii oameni, și așa este, pentru ei viața nu este ușoară.
” Viața este ușoară” spun alți oameni și da, pentru ei viața este ca o plimbare printr-un parc de distracție.

Anul 2014 aproape a trecut. Au fost momente frumoase, au fost și momente grele în viețile tuturor. Mulți dintre noi s-au bucurat de realizări, alții au suferit o pierdere. Și probabil tot mulți oameni s-au întrebat măcar odată dacă există noroc sau providență, dacă Dumnezeu ne ajută sau ne pune la grele încercări.

Există noroc?
Vreun secret doar de norocoși știut?
Există vreo rețetă a succesului?
Poți să îți schimbi viața în bine pur și simplu?
Poți avea o viața plină de fericire, sănătate, iubire și abundență?
Te-ai blocat, ai pierdut pe cineva, te-ai pierdut pe tine, simți că nu ești confortabil în pielea ta, nu mai ai încredere în iubire, îți este teamă de viitor?

Doar câteva întrebări la care există cel puțin un răspuns.
Vino alături de noi la evenimentul ”Marea Schimbare” și ai să cunoști oameni deosebiți care au reușit să își schimbe viața în bine. Sunt oameni ca tine care îți vor spune povestea lor și care vor să te ajute să găsești calea.

Participarea la evenimentul “Marea Schimbare” este GRATUITA.
Cei de la Candy Chic ne vor indulci cu cozonac homemade, reteta unica si Stefania Cristina Irescu va imortaliza totul in fotografii memorabile!

cozonac de casa

Mai sunt 3 zile până să întorci pagina vieții tale.
Ai curaj să faci schimbarea, ”Marea Schimbare”!

O echipă de speakeri talentați, oameni cu povești reale de viață, sunt gata să te învețe să îți schimbi viața ta în bine:

Vrei să înveți despre energia masculină? Ai întrebări la care nici un bărbat nu ți-a răspuns? Vrei să știi cum este bărbatul nou?
Frantz Adrian Diaconescu, autor, public speaker și bărbat de succes, vine alături de noi să dezlege misterul energie masculine.
curiosdinnastere
Cu siguranță măcar odată în viață ți-a fost frică. Poate frica te-a blocat, poate și acum îți este frică și nu știi ce să faci.
Te invit să asculți momentul Cristinei Zamfirache, public speaker și facilitator.
”Mi-am dat seama că nu obstacolul în sine e un “obstacol”, ci teama că nu aș putea reuși. Privesc în urma mea și văd că am reușit să fac atâtea lucruri pe vremea când eram “inconștientă”. De fapt, atunci nu știam de fricile mele, nu ma gândeam ca n-as putea. Pur și simplu acționam fără să ma gândesc că nu e posibil. Nu îmi lăsam mintea să își imagineze frici. Când ți-e frica nu poți găsi răspunsuri, ci doar scuze că nu poți.” Acestea sunt doar câteva din învățămintele Cristinei, vino alături de ea să te învețe să depășești acest dușman nevăzut – frica.

Relația de cuplu, magie sau indiferență, resursă sau problemă. Cine nu își dorește o relație de cuplu împlinită? Dar știm cum o putem avea? Există vreun secret? Melania Tudor,coach pe relații și sexualitate, vine să ne învețe cum putem trăi armonios cu sexualitatea noastră și cum putem avea o relație minunată de cuplu. Ştiai că cea mai puternică dintre toate emoţiile umane este cea sexuală? Te provoc să cunoşti o altă perspectivă pornind de la un adevăr bine ştiut că sexualitatea reprezintă sănătate fizică și mentală, izvor de creativitate si ajungând la a vedea sexualitatea ca pe o artă a emoţiilor şi senzaţiilor, plăcerii, relaxării şi senzualităţii, jocului cu imaginaţia pentru că sexul de bună calitate inseamnă idilă, farmec, respect, armonie, explorare, rafinament, conversaţie, dăruire, tandreţe, seducţie.

BlondaCuPantofiRosii.ro

Ai avut vreun vis care părea de nerealizat? Ceva măreț? Temerar? Un vis care să îți provoace fiecare centimetru din corpul tău și fiecare respirație să fie contra cronometru? Vino să o cunoști pe Eliza Nițescu, o femeie frumoasă și delicată care a reuși să depășească o limită a voinței urcând unul dintre cei mai dificili munți, Montblanc. Cum a reușit? Ce a făcut-o să meargă mai departe? Care este secretul voinței ei? Te așteptăm să o cunoști și să afli tot ce este legat de atingerea unui vis temerar.

Te îmbraci în fiecare zi, dar oare îmbrăcămintea ta spune ceva despre tine? Mariana Romanică, consultant de imagine, te va introduce în sofisticata lume a hainelor, stilului, culorilor și formei. Vei afla de la ea ce inseamna stilul ca mod de viata si ce te face să fii remarcată ca persoană prin vestimentație.

mariana romanica

Când te gândești la carieră, te gândești la timp investit, la succes, la tenacitate.
Gabriel Chicioreanu, trainer și fondator Learn&Go, producător de emisiune, vine să te învețe cum poți avea tot ceea ce îți dorești de la cariera ta. Cum depășești obstacole, cum reușești în proiecte, cum îți găsești vocația. Cu o carieră lungă și nenumărate succese, Gabriel, este omul potrivit să te ajute să vezi viața profesională altfel decât un lung șir de renunțări și satisfacții de moment.

Te pasionează secretele unei vânzări perfecte? Cum ai putea obține succes în negocieri?
Răzvan Ungureanu, coach, trainer -formator, un profesionist cu 13 ani de practică pe piața americană, vine să împărtășească experiența lui de a reuși în viață pe o piață dificilă și plină de obstacole. Specialist în comunicare de business, te va învăța câteva tehnici de comunicare verbală și non verbală care te vor ajuta să ai succesul dorit.

Viața este cel mai frumos dar și poate vine un moment în viața noastră când ne dăm seama cât de important este să trăiești în armonie cu tine însuți. Zilnic auzim povești triste despre oameni care au plecat dintre noi răpuși de boli. Dar poate nu am întâlnit oameni care au învins boala, alegând viața.
Andreea Hașcu, speaker motivațional te invită să-i asculți povestea despre cum se învinge moartea. Cum treci peste un moment de cumpănă, ce resurse interne activezi, cum înveți să prețuiești viața, sunt doar câteva teme la care Andreea te invită să reflectezi.
Ce se întâmplă când crezi că ai ajuns la final și cum înveți să trăiești altfel, este cadoul pe care ni-l oferă acesta învingătoare a vieții.

Ești un om tânăr și visezi să faci o afacere a ta? Îți este frică că nu reușești sau că ești prea ne-experimentat?
Florin Fish Peste, fondator RadioFxNet te va învăța cum să ai curajul de a face primul pas către visul tău.

Radio Fx Net

Sper că am atins toate subiectele importante ale vieții și suntem alături de tine să îți oferim în dar cunoașterea noastră.
Evenimentul este oferit din toată inima vouă tuturor și vă așteptăm alături de noi doar cu deschiderea și gândurile voastre bune.
Gazdele evenimentului sunt Adriana Petrescu și Florentina Opriș.

adriana petrescu florentina opris

Nu uita sa te inscri si la concursul nostru! Asta daca vrei sa castigi
CONSULTANTA DE IMAGINE 1LA1 IN VALOARE DE 1700 RON!
Detalii mai jos:

DECEMBRIE, luna cadourilor! Si eu sunt un Mos Craciun foarte generos!
In aceasta luna una dintre voi va primi un cadou cu totul special!
Este vorba despre ravnitele sesiuni de stil 1 la 1 cu consultantul de imagine!
Cadoul include:
Analiza Cromatica,
Studiul Formei,
Stil Vestimentar,
Analiza Garderobei
Personal Shopping!
Adica servicii de consultanta de imagine in valoare de 1700 de ron!
Daca vrei sa intri in cursa pentru cadoul din data de 25 Decembrie,
inscrie-te in lista noastra introducandu-ti adresa de email la casuta SUBSCRIBE si
trimite-mi un reply la newsletter cu numele complet si numarul tau de telefon!
Eu iti voi trimite apoi o cifra, care reprezinta numarul tau de inregistrare in concurs!
Mult succes!

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza