Fashion Talk: Stilul vestimentar = Starea emotionala?

Nu este un secret ca orice dorinta de schimbare la nivel fizic are o cauza interioara, mai profunda.
Oamenii isi schimba de obicei infatisarea fie ca efect al propriei dezvoltari personale, cand problemele emotionale sunt rezolvate, fie atunci cand acestea determina schimbarea.

In calitate de consultant de imagine mi-am pus de multe ori intrebarea “Oare ce se afla in spatele acestei nevoi?”. Evident, raspunsul era de fiecare data altul si am reusit sa-l deslusesc din ce in ce mai bine abia dupa ce am studiat problema, devenind consilier de dezvoltare personala. A fost un pas important in cariera mea, un pas care a completat frumoasa profesie de fashion stylist, pentru ca omul trece tot ce vede prin filtrul mintii, iar imaginea, look-ul, outfit-ul sunt primele care se observa!

Ma bucur foarte mult ca voi vorbi despre asta si multe altele Marti, 03 Februarie, la Hotel Cismigiu, incepand cu ora 18:30.

Tema despre care eu voi vorbi este

Stilul vestimentar si influenta lui asupra starii noastre emotionale
Fashion Talk: Stilul vestimentar = Starea emotionala?

stilul vestimentar starea emotionala

Voi vorbi despre:
– efectul pe care il au asupra ta culorile care ti se potrivesc si cum te ajuta analiza cromatica sa iti mentii sau sa iti induci o anume stare de spirit;
– culorile si puterea lor emotionala;
– relatiile dintre stilul vestimentar si starea emotionala
– cum sa folosesti stilul vestimentar pentru a-ti atinge scopul emotional, in afaceri sau in relatie
– influenta pe care o are forma corpului nostru asupra starii de spirit si modalitati de a o folosi in avantajul nostru
– cum sa-ti schimbi stilul vestimentar pentru a avea permanent o atitudine benefica

Evenimentul in sine este cu si despre schimbare, a fost conceput de prietena si colaboratoarea mea Adriana Petrescu. Un eveniment de elita, cu invitati deosebiti, in prezenta caruia este o placere sa te gasesti!

Te invit cu drag!

Despre eveniment gasesti date complete mai jos:

marea schimbare mariana romanica

Dacă încă te temi de schimbare, locul tău este între noi. Anul trecut pe 13 Decembrie lansam cel mai îndrăzneț proiect, în care ne propuneam să arătăm lumii că oamenii reușesc în viață dacă au tenacitatea de a-și urma visul. O mână de oameni am pornit în acest minunat proiect și timp de o zi, înconjurați de un public minunat am dăruit curaj, motivație și susținere.

Marea Schimbare mai face un pas și pe 3 Februarie 2015 avem alături noi povești de succes. Ne-am propus să te învățăm să nu te temi, să ai încredere în tine și pentru asta vrem să îți prezentăm cât mai multe povești de succes despre oameni ca tine. Oameni care au vise, au vieți normale și au realizări. Vrem să-i cunoști. Vrem să te ajutăm să începi să ai încredere că visele se îndeplinesc.

Poate te-ai întrebat cum trăiește un scriitor? Poate și tu ai vrea să scrii dar îți este teamă că nu vei avea succes. Poate te temi că nimeni nu îți va publica cartea și că nici un cititor nu va da bani pe ea. Invitata Adrianei Petrescu este scriitoarea Catia Maxim. O femeie minunată care acum câțiva ani își propunea să înceapă să scrie romane. Azi, are peste șase romane publicate, a devenit o scriitoare apreciată și a reușit să își îndeplinească visul de a scrie chiar și atunci când nimeni nu a crezut în ea. Nu rata întâlnirea cu o poveste adevărată de succes! Poate fi și povestea ta!

Pe Cristina Zamfirache o mai țineți mine? A venit cu Kiri și ne-a povestit de Frică. Ceea ce puțini au știut este faptul că în acea zi de 13 Decembrie, Cristina și-a dat unul din cele mai grele examene de viața: a învins frica de a susține cursuri.
“Frica, este aliata oamenilor deosebiți”, spune Cristina. Vino la eveniment să o învingi, să transformi frica în cel mai bun aliat așa cum numai Cristina poate să te învețe.

Dacă vorbim de creativitate, la ce ne gândim?
Melania Tudor, sexolog si coach in relatii de cuplu ne provoacă și de data asta la o temă interesantă: Creativitatea – puterea transformatoare a energie sexuale. Invitata Melaniei este Mirela Vișan, o femeie cu talent care a avut curaj să pornească o afacere cu frumosul și senzualitatea, și să facă din dorință, realitate!

Dacă ne permiți o provocare, ți-l prezentăm pe Andrei Voicu, invitatul lui Răzvan Ungureanu. Ai fost vreodată hipnotizat? Andrei Voicu va reuși! Te-ai întrebat cum funcționează hipnoza? Nu-i rata pe cei doi și tema: Ochii care nu se văd, se uită! sau Cum să creezi legături emoționale cu ajutorul contactului vizual.

Și dacă tot suntem la vizual, Mariana Romanică, consultant internațional de imagine, vine cu o temă incitantă și totodată cu o întrebare pentru tine: te-ai gândit vreodată cum te influențează emoțional vestimentația? Te-ai gândit vreodată cum ai putea să faci dintr-o stare ”gri” o stare bună doar printr-un accesoriu? Vino să primești câteva sfaturi vestimentare care îți pot schimba în bine viața.

Bucuria de a fi, este o poveste emoționantă povestită de Andreea Hașcu. Azi esti sănătos și mâine poate te trezești că toată viața ta atârnă de un fir de păr. Andreei nu i-a fost frică de viață și a câștigat. Vino să asculți povestea unui învingător care acum ajută alți oameni să învingă proba vieții.

După cum vezi, te așteaptă o seara frumoasă printre noi. Îți vom dărui un eveniment de neuitat și întâlnirea cu niște oameni deosebiți care au reușit în viață.

Ce ai de făcut?
Simplu: să participi.
Participarea la eveniment presupune în primul rând prezența ta și biletul de participare în valoare de 30 de ron.
Poți să aduci si pe cineva drag ție care să beneficieze de un cadou neprețuit din partea ta.
Te așteptăm!

Atenție, locurile sunt limitate, nu rata ocazia de a fi în primul rând.

Darlings, acesta este evenimentul, asa cum Adriana l-a descris mai sus!
Puteti bifa JOIN EVENT aici!
M-as bucura sa facem cunostinta!

Yours,
Mariana Romanica

Mariana Romanica

 

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

1 Comentariu

  • ora exacta 03/07/2015 9:00 PM

    Interesante noutati ce trebuie citite si sharuite si altora!

Comenteaza