Iulia Albu, prima colectie de bijuterii

Celebrul personaj Iulia Albu, care se remarca in peisajul romanesc prin avangardismul aparitiilor sale, tocmai si-a lansat prima colectie de bijuterii. Colectia include atat brose, cercei, coliere, inele, cat si piese speciale, cum ar fi mastile.

Bijuteriile sunt invelite cu aur de 24 k, decorate cu perle si cristale Swarovski si realizate cu foarte mare atentie la detalii. Laitmotivul acestei colectii pare sa fie albina, regasita ca element in cele mai multe dintre modele. Piesele sunt oversized, incadrandu-se in categoria acesoriilor statement. De asemenea, produsele sunt realizate manual, au un termen de productie de aproximativ 3 zile si se pot comanda direct din magazinul online al Iuliei Albu, un proiect nou, lansat pe 3 Decembrie 2015.

Piesele sunt prezentate in mod artistic, fie pe mulaje din ceramica imitand urechea, fie purtate chiar de Iulia, in ipostaze spectaculoase.

brose
cercei
coliere
De departe, cele mai interesante obiecte din intreg magazinul online sunt mastile, piese deosebit de complexe si diferite prin structura, materialele folosite si stil.

masca iulia albu
Colectia este realizata in colaborare cu Tria Alfa, iar designul apartine Iuliei Albu. Preturile difera in functie de produs si complexitatea acestuia, incepand cu 70 Ron, pana la 8400 Ron. Pot fi livrate worldwide, asa ca ne asteptam la aparitii ale vedetelor internationale, purtand creatiile Iuliei, care sunt mai degraba potrivite pentru scena, costume sau aparitii speciale.

Abordarea artistica, prezentarea conceptuala a produselor si imaginea de ansamblu a acestui magazin online pozitioneaza cumva intr-o sfera aparte bijuteriile create de Iulia Albu. Cu siguranta efortul ei va fi rasplatit mai curand dincolo de granitele tarii, departe de prejudecatile si austeritatea creativa majoritara din Romania.

iulia albu

Oricum, aparitia acestui magazin online era previzibila, iar acum – produsele fiind disponibile publicului larg, putem incerca sa intelegem mai bine personajul Iulia Albu, despre al carui stil am scris aici.

Personal, am deja cateva preferate, incepand cu inelul Beehive Guest, singurul din categoria lui. Interesant este ca pentru fiecare bijuterie sunt disponibile mai multe tipuri de placaj, putand fi personalizate, in urma consultantei.

Cu siguranta vom vedea foarte curand aceste bijuterii in colectiile celor mai cool fashioniste.

Have a fabulous fashion experience!

Yours,
Mariana Romanica

sursa foto:
Iulia Albu Shop

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza