Dezvaluirea jeans-ului perfect cu C&A

Săptămana trecută – pe 4 Iunie 2015, C&A România a lansat în cadrul unui eveniment – preview, noua colecţie Toamnă/Iarnă 2015. Am avut plăcerea să particip impreună cu alti specialişti din industrie, editori de modă si bloggeri. A fost interesant să admir propunerile brandului olandez într-un set-up inedit, la Hanul Gabroveni, intitulat C&A Collection Room AW15.

1 C&A Collection Room AW15 (22)
C&A Collection Room AW15
Pentru următorul sezon, echipa de design C&A a conceput două colecţii spectaculoase, una mai asteptată decat cealaltă, cel putin in ceea ce mă priveste: Denimul (THE DENIM) şi tendinţele internaţionale (THE STYLE). Ambele colecţii sunt gândite pentru a face moda accesibilă, comodă şi purtabilă pentru toate tipurile de clienti, în fiecare zi și pentru orice ocazie, păstrând totodată raportul calitate-preţ la cel mai înalt standard. Cu alte cuvinte, mix-ul perfect: chic, actual, versatil, accesibil!

2 C&A Collection Room AW15 (20)
Aspectul care mi-a atras atentia in mod deosebit este submarca de jeanşi intitulată generic THE DENIM, care va fi introdusă in magazine la sfârșitul lunii iulie / începutul lunii august. Este, practic, o colecție de jeanşi care oferă croieli, măsuri şi modele pentru toate siluetele! Este certificată de către Alvanon – expertul în tipare şi croieli la nivel global!

Colecţia THE DENIM pentru femei va avea 2 tipuri de fitting, adică vei putea alege dintre diferite croieli în ceea ce priveşte forma jeanşilor pe picior sau talie, dintr-o gamă variată de materiale sustenabile sau diverse detalii de finisaj. Ceea ce mi se pare fantastic este că brandul C&A se asigură, prin aceasta nouă colectie, că fiecare femeie va putea pleca din magazinul lor cu cel putin o pereche de jeansi care să ii vină perfect, indiferent de forma corpului, măsura pe care o poartă sau siluetă.

C&A THE DENIM AW15Colectia de toamna/iarna, insa, va intra in magazine in luna septembrie! Este o colectie adaptata la tendintele noului sezon, cu linii foarte chic, accente pe o feminitate discreta dar atat de eleganta, urbana si actuala! Exista mai multe concepte care definesc noua colectie, printre care Difference shades of grey, Cosy wraps, sau Cocooning (începând cu luna octombrie). Suna interesant, nu-i asa?

Am apreciat ca viziunea acestui brand a fost indreptata strict catre nevoile efective ale femeilor, in primul rand pentru a le face mai uşoară experienţa de shopping, construind o colectie cu ajutorul careia sa-ti poti concepe o garderoba capsula, potrivita oricărui tip de personalitate, stil vestimentar si fiecărei siluete.
Exista si o colecţie pentru bărbați, care mixează cu success stilul clasic si elemente sportive. Teme precum “Modern heritage” , “Getting cosy with it” sau “Formal meets sportwear” combină tricotaje fine, haine din lână şi elemente sport ca hanoracele sau vestele Gilet într-o paletă cromatică puternic ancorată în nuanţe de indigo, gri sau tabac. Vei putea sa-ti iei si partenerul de viata la cumparaturi – asta e clar!

De asemenea, pentru colecţia CLOCKHOUSE (departamentul de tineret al C&A) focusul a fost pe adaptarea trendurilor de sezon si pe crearea de articole vestimentare de calitate la un preţ foarte accesibil.  Este o colecţie care defineşte stilul cameleonic al generaţiei tinere, facand astfel din C&A in egala masura o destinatie pentru tine, cat si pentru familia ta!

Pana la momentul THE DENIM, insa, te invit sa cunosti colectia de vara C&A, care vine cu propuneri la fel de interesante si pentru vacanta!

3 C&A Collection Room AW15 (1)

Have a fabulous fashion experience!
I did! With Laura Musuroaea

C&A Collection Room AW15 Laura Musuroaea Mariana Romanica

Yours,
Mariana Romanica

sursa foto: C&A Romania

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza