Lenjerie intima cu TermoMetru de la Seven Sins

Chiar dacă lenjeria sexy este oarecum un subiect tabu, în realitate fiecare bărbat visează la o apariţie în lenjerie intima spectaculoasă din partea iubitei, în timp ce fiecare femeie se bucură de atitudinea senzuală şi încrederea pe care un desuu provocator o oferă.

Cei de la Seven Sins ştiu acest lucru, dar mai ştiu ceva foarte important. Fiecare femeie are o viziune proprie asupra acestui “sexy”, în funcţie de stilul şi personalitatea ei. O iubitoare a stilului clasic preferă altceva decât o femeie care poartă haine sport sau excentrice.

Tocmai de aceea, SevenSins.ro îţi oferă posibilitatea de a alege produsele de lenjerie intima în funcţie de nivelul tău de erotism. Sistemul se numeşte TermoMetru şi este o modalitate de a diferenţia piesele de lenjerie, după cele cinci grade ale lui SEXY.

Seven Sins, cele 5 grade ale lui SEXY – Lenjerie intima cu TermoMetru

Gradul 1: Cuminte
Lenjere intima şi cămăşi de noapte cu croială clasică, în materiale şi culori diverse, cu aplicaţii previzibile (dantelă, funde,etc). Acoperire 100%.

lenjerie intima cuminte seven sins
Gradul 2: Îndrăzneţ
Lenjerie intimă, cămăşi de noapte şi compleuri sexy semitransparente, cu portjartier. Materiale precum dantela, voalul şi tull-ul. Acoperire 80%.

lenjerie intima indrazneata seven sins
Gradul 3: Provocator
Piese transparente sau cu o croială deosebit de sexy. Seturile de lenjerie intimă conţin mai multe piese şi sunt în special pentru seară. Acoperire 60%.

lenjerie intima provocatoare seven sins
Gradul 4: Special
Piese de lenjerie intimă din materiale speciale, cu o croială specifică sau aplicaţii sexy. Croială spectaculoasă, deosebit de sexy. Acoperire 40%.

lenjerie intima speciala seven sins
Gradul 5: Incitant
Piese de lenjerie intimă foarte sexy, pentru cele mai îndrăzneţe femei. Materiale specifice, croieli dedicate, aplicaţii din piele, lanţuri, panglici. Costume cu tematică şi compleuri din cel puţin 3 piese. Acoperire 20%.

lenjerie intima incitanta seven sins
Cum funcţionează TermoMetrul?

Este foarte simplu de folosit şi face navigarea printre miile de modele foarte uşoară. Una dintre variante este să intri în site şi să selectezi de la secţiunea specială unul dintre cele cinci nivele, printr-un simplu click.
A doua opţiune este să întri la categoria dorită şi pur şi simplu să adaugi filtrul 1, 2 ,3 4, sau 5 la categoria TermoMetru.

Varianta 1

homepage termometru
Varianta 2

filtru termometru
Gradul meu la TermoMetru? 4. Îmi place lenjeria intima specială, cea sexy şi invizibilă, pe care o porţi pe sub hainele de zi, fără să laşi nici un indiciu despre asta.

SevenSins.ro 7 ani

În urmă cu două săptămâni s-a celebrat împlinirea a 7 ani de când SevenSins.ro este destinaţia online numărul unu a româncelor, pentru achiziţia de lenjerie intimă şi costume de baie. Cu această ocazie, am descoperit showroom-ul Seven Sins, un loc unde poţi proba piesele preferate, pentru a te asigura că ţi se potriveşte mărimea şi modelul. De altfel, aici poţi cumpăra direct orice piesă pe care o găseşti şi online.

seven sins mariana romnica
Eu am descoperit deja câteva preferate, am aflat ce mărime mi se potriveşte şi m-am bucurat să descopăr o varietate atât de mare de modele şi mărimi. Fie că vorbim despre seturi feminine din dantelă sau satin, body-uri confortabile și incitante, corsete îndraznețe, cămăși de noapte sau halate delicate și misterioase, cele peste 1500 de piese de lenjerie intimă disponibile mereu în stoc pe SevenSins.ro sunt ideale pentru orice forma a corpului, cu o variată gamă de măsuri, de la XS la 4XL.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

Recomand o vizită la showroom, dacă eşti din Bucureşti, sau neapărat online. Trebuie să şti ce grad ţi se potriveşte pentru TermoMetru!

Yours,

Mariana Romanică

sursa foto:
sevensins.ro

Comments

comments

Te-ar putea interesa

1 Comentariu

  • Studio Galati 08/09/2016 12:22 PM

    Nu stiam ca s-a deschis showroom Seven Sins .Credeam ca sunt disponibile doar online. O sa-mi fac timp sa le fac o vizita. Eu sunt genul care imi doresc sa le ating inainte sa le cumpar . 😀

Comenteaza