The perfect Make-up Kit – Noutaţi Maybelinne

Vine un moment în care cele mai cool tendinţe din modă şi machiaj pot ajunge chiar la tine în portfard! Maybelinne New York s-a ocupat foarte serios de acest aspect, astfel apărând o serie de produse noi, lansate chiar în această vară. Evenimentul a fost exact ca o petrecere unde am sărbătorit noutăţile, având însă şi avantajul de a afla atu-urile fiecărui produs în parte chiar de la make-up artist-ul oficial Maybelinne România, Ioana Stratulat.

F87A8120
Un beauty bar cu tot ce-şi poate închipui o femeie ne-a stat la dispoziţie penru a testa noutăţile şi pentru a ne îndrăgosti la prima vedere, of course!

Cu siguranţă te vor cuceri şi pe tine, pentru că au trei atu-uri de neegalat: sunt uşor de folosit, sunt inovative şi reprezintă tot ce ţi-ai dorit de la un produs modern, care întruchipează un clasic preferat.

Noutăţi Maybelinne

1. Eyeliner-ul – favorit-ul meu.

N-am înţeles multă vreme de ce nu folosesc eyeliner – până să îl încerc pe acesta, de la Maybelinne.
MASTER INK MATTE este un eyeliner perfect, conceput astfel încât să-ţi ofere o linie uniformă şi precizie extremă. Secretul lui? Nu-i un secret, dar îl face cu adevărat special: este mat. Textura lui mată este şi motivul pentru care am început să folosesc eyeliner, iar faptul că rezistă 24 de ore şi este disponibilă şi nuanţa de alb îl transformă în produsul de machiaj al anului, pentru mine.

matte ink maybelinne
2. Creion kajal

În zilele în care nu folosesc eyeliner, cu siguranţă folosesc un creion kajal. COLOSSAL KAJAL de la Maybelinne are o formulă îmbunătăţită, astfel că aderă foarte bine pe pleoapă şi nu migrează. Astfel, ai cel puţin 12 ore de privire seducătoare şi misterioasă, pe care o realizezi în câteva secunde, dupa ceas. Creionul se estompează foarte uşor şi este simplu de folosit atât pentru un machiaj de zi, cât şi pentru un machiaj de seară.

colosal kajal maybelinne
3. Mascara cu uleiuri incorporate

Este interesant cum Maybelinne a lansat un astfel de produs de care nu te mai poţi despărţi, exact în momentul în care eu am făcut o pauză de la extensiile de gene fir cu fir şi am putut folosi mascara în fiecare zi. LASH SENSATIONAL LUSCIOUS este tot ce ţi-ai putea dori de la o mascara, cu ceva în plus.
Are o periuţă revoluţionară, cu rezervor incorporat. În plus, designul este conceput în aşa fel încât periuţa să atingă toate genele, pentru un efect de evantai. Aspectul este elegant, iar genele sunt catifelate şi suple. Acest lucru este posibil datorită  formulei speciale, care include trei uleiuri preţioase pentru gene: ulei de şofran, ulei de argan şi ulei de măceşe. Alungeşte genele, dar are şi grijă de integritatea lor – perfect match!

lash sensational luscious maybelinne
4. Paletă de conturing

Cine a încercat măcar o dată tehnica de conturing ştie că îi va rămâne fidelă, indiferent ce alte idei promovează make-up artiştii internaţionali. Nimic nu scoate în evidenţă frumuseţea naturală mai bine decât conturing-ul, iar Maybelinne ştie asta şi a creat MASTER SCULPT. Este o paletă de conturing cu două culori, disponibilă în două nuanţe. Ea conturează, sculptează şi defineşte machiajul. Are oglindă şi pensulă incorporate, ceea ce o face perfectă pentru portfardul din poşeta ta. Este uşor de aplicat şi are o textură care nu pătează, făcând conturing-ul accesibil chiar şi celor mai neexperimentate dintre noi.

master sculpt maybelinne
5. Fond de ten

Acest fond de ten poate fi caracterizat printr-un singur cuvânt: inovaţie. Creat şi testat pentru a rezista la peste 1000 de picături de apă, 200 de atingeri şi 200 de convorbiri telefonice, SUPERSTAY 24H de la Maybelinne conţine tehnologia Micro-Flex cu pigmenţi Stay-Fresh. Este un fond de ten rezistent la transfer care menţine un look şi o senzaţie de prospeţime întreaga zi. În plus, este disponibil în opt nuanţe, astfel că vei gasi cu siguranţă o culoare care se potriveşte tenului tău.

superstay maybelinne6. Lip gloss mat

Chiar dacă lip gloss-ul mat în sine nu este o noutate pe piaţa produselor cosmetice, cel de la Maybelinne este cu siguranţă ceva nou. VIVID MATTE LIQUID are un aspect mat, dar o textură cremoasă şi nuanţe intense. Buzele rămân hidratate şi arată senzual, produsul nu se usucă şi nu se crapă. Are o formula inteligentă, care conţine, pe lânga pigmenţii saturaţi maţi şi ceara limpede, o bază cremoasă lichidă. Aceasta face ca alunecarea să fie lină şi aplicarea netedă, foarte simplă.

vivid matte liquid maybelinne
7. Ojă

Pe unghii se poartă culorile puternice, cu aspect glazurat, iar COLORAMA JELLY TINTS exact asta înseamnă. O ojă cu textură de jeleu, în patru nuanţe vibrante, care îţi vor înfrumuseţa mâinile cu siguranţă: roz, roşu portocaliu şi mov.

colorama maybelinne
Brandul Maybelinne desfăşoară şi o campanie amplă în social media prin care poţi ajunge şi tu pe platformele lor oficiale, dacă foloseşti în postările tale hashtag-urile oficiale #inkit #colosallykajal #mastersculpt #lifeproof #vividmatters.
mariana romanica maybelinne
Tu ce incluzi în kit-ul tău?

Yours,
Mariana Romanică

 

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza