MODA TOAMNA 2016 – TOP 5 DIRECŢII STILISTICE

Aşa cum te-am obişnuit, îţi prezint o selecţie de trenduri 100% purtabile din Moda Toamna 2016, acelea pe care chiar poţi să le incluzi în garderoba ta şi le poţi purta cu uşurinţă în viaţa de zi cu zi.

Ştim că trendurile sunt capricioase, dar hai să le aliniem la stilul tău personal!

MODA TOAMNA 2016 – TOP 5 DIRECŢII DE STIL

1. TEXTURI

Catifeaua este în prim plan şi cu siguranţă mood-ul romantic şi uşor gotic al modei din sezonul rece te va prinde şi pe tine. Fie că alegi o rochie, o bluză, un blazer, pantaloni, un trench sau chiar un deux-piece sau o fusta, piesa din catifea poate fi vedeta garderobei tale. Alege culorile mai deschise pentru un look feminin, de zi şi pe cele mai închise pentru seară.

trend toamna 2016 catifeatrend toamna iarna 2016 catifea

2. ACCESORII

Chockerul este de departe accesoriul de pe catwalk cel mai bine integrat în modă, fiind THE IT ITEM în Moda Toamnă 2016. Este uşor de purtat şi de adăugat atât unei ţinute de zi, cât şi unei ţinute de seară. De fapt, versatilitatea este cea mai apreciată calitate la un obiect vestimentar, deci cumva devine şi laitmotivul acestui sezon. În ceea ce priveşte chocker-ul, variantele sunt infinite. De la modele din dantelă, la modele din panglică subţire de mătase sau catifea, la pandantive mai mari sau mai mici. În funcţie de stilul tău, alege o variantă care sa te reprezinte!

chocker aw 2016chocker trend toamna 2016

3. PIESE DE BAZA

Tench-ul este de departe opţiunea ideală penru a fi în pas cu moda şi a avea o garderobă chic, stilată. Pe catwalk am văzut trench din piele, în culori tomnatice, sau variante în stil marinăresc, cu nasturi aurii. Se poartă trench-ul lung, aşa că pregăteşte-te pentru încălţăminte cu toc, mai ales dacă eşti mignionă.

trend toamna 2016 trench

4. IMPRIMEU

Animal print-ul de leopard are parte de un come-back în forţă în acest sezon, în difeite variante de culoare şi într-o multitudine de propuneri. De la trench sau jachetă, la rochie, pantalon sau fustă, vom vedea acest imprimeu într-o proporţie destul de mare raportându-ne la un look. Direcţia stilistică pentru animal print este glamourul urban, aşa că pregăteşte-te pentru experimente stilistice inedite.
trend toamna 2016fashion trend toaman 2016

5. CROIALa

Decolteul amplu în V, denumit în mod general “sweetheart neckline” este continuarea naturală pentru sezonul rece a modei umerilor goi din această vară. Interesant de implementat, pentru că lasă loc imaginaţiei, suprapunerilor, stilizării unei ţinute, acest tip de decolteu poate fi periculos pentru armonia formei corpului – trebuie să echilibrăm acea amploare şi în partea de jos. Încearcă-l în maniera sexy pentru seară, sub forma unei rochii dramatice, sau în stil preppy pentru zi, cu un sarafan şi helancă. Mai jos sunt şi propunerile oferite de designeri, care se bazeza foarte mult pe jocul de culoare.

moda toamna 2016
Nu uita să-ţi faci schimbul de sezon înainte să începi să-ţi cumperi haine noi pentru această toamnă! Verifică ce ai deja în dulap, scoate ce nu mai porţi sau nu ţi se mai potriveşte şi fă o listă cu piesele care lipsesc. Abia apoi eşti pregătită să intrii în vârtejul care se numeşte Moda Toamna 2016 şi cumpărături.

Şi dacă vrei să-ţi schimbi obiceiurile în această toamnă, optează să-ţi pregăteşti garderoba capsula pentru toamnă cu ajutorul consultantului de imagine: profilul tău de ADN stilistic + detox de garderobă şi personal shopping, într-un pachet promoţional, până pe 30 septembrie! Detalii aici.

Despre culorile care se poartă în toamnă-iarnă 2016-2017, am scris aici.

Enjoy the stylish autumn!

Yours,
Mariana Romanică

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza