Siluetă cu stil – îngheţata de zmeură cu doar 220 kcal de la Herbalife

În activitatea de consultant de imagine, am de-a face foarte mult cu tot ceea ce reprezintă forma corpului. Atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, aspectul fizic este întotdeauna un subiect cu importanţă majoră.

Tocmai de aceea, mă preocup constant, dincolo de a le dezvălui cel mai bun mod în care îşi pot evidenţia frumuseţea naturală a corpului, de trucuri şi tips-uri prin care putem să ne menţinem silueta, fără efort.

O siluetă armonioasă este de multe ori cheia unui stil personal, tocmai pentru că are o influenţă majoră asupra sănătăţii, atitudinii tale, tonusului zilnic şi stilului vestimentar.

În plus, un desert sănătos şi cu puţine calorii este visul devenit realitate al tuturor celor care îşi doresc să arate bine, dar în acelaşi timp să se bucure de o gustare dulce.

herbalife
Herbalife ne propune un shake cu o aromă nouă de zmeură, pe care îl putem transforma cu uşurinţă într-o gustare de prânz sau de seară care înlocuieşte masa şi are doar 220 de kcal.

Mai exact, este vorba de îngheţata de zmeură cu fructe de pădure proaspete, care se prepară foarte uşor, cu minim de efort.

Te invit să te convingi singură, urmărind tutorialul demonstrativ, realizat împreună cu Prinţesa Polonic şi Bianca Nuţu

Formula Shake cu gust de zmeură, de la Herbalife, are următoarele beneficii:
– este o masă delicioasă și sănătoasă care îţi oferă un echilibru excelent de proteine de înaltă calitate din lapte și soia, micronutrienţi esenţiali, plante și ierburi aromate
– este susţinut știinţific: studii clinice arată că folosirea zilnică a unui shake înlocuitor de masă ca parte dintr-o dietă cu puţine calorii, este eficientă în controlul greutăţii, alături de exerciţii fizice moderate
– are un aport controlat de calorii: 220 kcal per porţie
– este bogat în proteine din lapte și soia (18g per porţie), shake-urile Formula 1 reprezintă o alegere excelentă dacă încerci să îţi construiești masă musculară
– este rapid de preparat
– conţine proteina din soia: o proteină completă care furnizează toţi aminoacizii esenţiali
– furnizează vitamine și minerale esenţiale

Dacă şi tu îţi doreşti un desert cu puţine calorii, sănătos şi uşor de preperat, încearcă îngheţata cu aromă de zmeură (sau orice altă aromă din cele 6 disponibile) realizată cu Shake-ul Herbalife.

Enjoy your shape in great style!

Yours,
Mariana Romanică

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza