Molecule F Concept Store

Noul Fashion Hot Spot al Bucurestiului are un element special: designerii romani. Mai exact, 43 de designeri si branduri consacrate ca valori romanesti, reunite intr-un magazin de tip concept store, in Promenada Mall.

Selectia de produse este de asemenea valoroasa, regasindu-se atat articole vestimentare, cat si accesorii, obiecte de design interior, reviste, cosmetice si parfumuri organice. Astfel, Molecule F Concept Store este la momentul actual cel mai mare magazin exclusiv dedicat designului romanesc.

molecule f concept store
Lansarea oficiala a avut loc pe data de 27 Octombrie, insa urmeaza evenimente deosebit de interesante: de la manifestari creative si interactive, la evenimente proprii ale designerilor prezenti in magazin, lansari de colectii capsula exclusive, pana la evenimente organizate de branduri partenere celebre.

Vizita in aceasta locatie va promite o experienta multisenzoriala redata de  amenajarea tip galerie, incarcata de elemente industriale si proiectii video impletite cu glamour, elegant si culori puternice metalizate, multitudinea de materiale si texturi ce pot fi atinse, incepand de la otel pana la cele mai fine materiale  si un parfum personalizat.

molecule f concept store
molecule f
Din portofoliul acestei locatii fac parte:
Adelina Ivan, Ana Alexe, Argo, Alina Cernatescu, Alexandra Abraham, Bianca Negrea, Claudia Castrase, Corina Vladescu, Concept Atrois, Cielle Couture,  Colours of My Life, Elena Perseil, Flori de Ie, Hedare, Ioana Ciolacu, Irina Marinescu, Iutta, Joomay, Kristina Dragomir, Lana, Le Petit Indigent, Laura8, Lady Magpie, Manokhi, Miau by Clara Rotescu, Mihaela Gherlan, Madeleine, Moogu, Marie Nouvelle, Maria Marinescu, Marami, Norina ST, Natural Nutrition, Paisi, Parlor, Pink Moss, Pas du Tout, Raluca Mihălceanu, Silvia Șerban, Skin Deep, Smiles Bags, Venera Arapu, Your Personal Aroma.

Despre Molecule F.
Ei bine Molecule F a fost la inceput doar online. MoleculeF.com este o destinatie a iubitorului de stil, care intelege ca imbracamintea transcede conceptul vestimentatiei. “(…) daca ai concentra intreaga moda romanesca intr-o capsula, ai obtine Molecule F, o mica, dar rafinata parte a designului romanesc. Este vorba despre acele piese cheie pe care ti le doresti, in jurul carora iti poti construi tinute cool si adaptabile, pe care sa le poti integra in stilul tau cotidian, dar si despre piese glam, care te fac remarcabila.

Molecule F este un proiect unic in Romania, un concept menit sa adune la un loc viziunile celor care au demonstrat in timp calitatea designului lor.” moleculef.com

molecule fAstfel, selectia de designeri si branduri pe care le gasiti atat online cat si in concept store-ul din Promenada Mall nu este deloc intamplatoare, ci realizata cu pricepere, atentie si implicare. Pasiunea pentru moda a fost doar inceputul acestui proiect, la ea adaugandu-se rafinament, inclinatia pentru frumos, bun gust si arta.

Am apreciat in mod deosebit si evenimentul de lansare, in urma caruia iti pot spune ca o vizita in Molecule F Concept Store este obligatorie. Te va surprinde in mod placut totul, de la micile detalii, la spatiu in sine si nu in ultimul rand, piese vestimentare cu totul deosebite.

In plus, ceea ce imi place mie in mod deosebit la acest magazin, este tocmai faptul ca ia pulsul modei din Romania la ora actuala. Cu siguranta este destinatia de shopping unde nu numai cumperi, ci iti poti face o idee reala despre directia, nivelul si valoarea design-ului romanesc. O experienta exclusiva in primul rand prin faptul ca este calitativa!

Have a fabulous fashion experience!

Yours,
Mariana Romanica

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza