Secretul NIVEA din spatele unei coafuri superbe

Toate femeile îşi doresc să aibă un păr superb, cu volum, care să arate mereu sănătos şi să aibă acea strălucire inconfundabilă a culorii perfecte!

Din fericire pentru noi, tehnologia în materie de îngrijire a părului nu rămane în urmă. Din contră, ţine pasul cu noile nevoi ale femeii moderne, care şi-a transformat propriul dormitor în salon de coafură. De la foehn, la perie rotativă, la placă pentru îndreptat părul sau ondulatorul clasic, fiecare femeie are acasă cel puţin două dintre aceste ustensile. Tot ele sunt cele care ne agresează firul de păr sau chiar îl distrug, dacă sunt folosite în exces.

Cum ar fi corect să ne coafăm părul?
1. aplicarea unei protecţii termice direct pe părul umed, proaspat spălat
2. uscare cu foehnul 50-70%
3. stilizare cu peria rotativă, placa pentru întins părul, sau ondulator
4. aplicarea unui ulei sau serum de hidratare pentru vârfuri
5. aplicarea produselor de styling pentru finisare şi fixare

Desigur, aceasta este varianta light de coafare acasă, pentru un look natural pe care să il puteţi realiza zi de zi, rapid şi eficient, cu minimum de efecte dăunătoare asupra firului de păr.

Secretul este însă altul: hidratarea şi îngrijirea firului de păr începand cu procesul de spălare. Da, cel mai indicat ar fi ca atât şamponul pe care îl folosim, cât şi balsamul, să aibă proprietăţi nutritive, care să menţină sănătatea firului nostru de par, în special a vârfurilor.

Nu întâmplător, Nivea şi-a reinventat toată gama de produse pentru îngrijire a părului, introducând în compoziţia acestora formula Nutri Essence – un element ce aduce împreună două dintre cele mai hrănitoare substanţe: Eucerit® şi ulei de macadamia. Acestea îngrijesc, fortifică şi protejează eficient părul.

Experience Hair Care014
În completarea noii tehnologii ce se regăseşte în formula tuturor şampoanelor şi balsamurilor NIVEA, produsele conţin ingrediente naturale precum extract de floare de salcâm, citrice, bambus sau aloe vera, pentru rezultate eficiente în funcţie de fiecare tip de păr şi de nevoile acestuia.

Experience Hair Care021
Desigur, cei de la Nivea s-au gândit şi la detaliile de natură estetică, astfel că veţi găsi produsele preferate cu un nou ambalaj elegant, minimalist şi inovator, inspirat din frumuseţea formei corpului feminin. Design-ul sticlei împrumută detalii din naturaleţea şi simplitatea unui păr frumos, având imprimate pe laterale, linii în relief.

NIVEA new Color Care & Protect
NIVEA new Diamond Gloss
NIVEA new Long Care & Repair
NIVEA new Volume Care
Am avut ocazia să descopăr beneficiile noii formule, explicate din perspectivă ştiinţifică de către Nathalie Sors, Director de cercetare în cadrul Beiersdorf Research & Development Institute. Ea a fost prezentă la evenimentul de lansare a noii game şi ne-a vorbit despre sănăteatea părului, un factor fără de care podoaba noastră capilară nu poate arăta aşa cum ne dorim!

“La nivelul firului de păr, vârfurile prezintă cea mai mare pierdere a lipidelor datorită utilizării repetate a instrumentelor de coafat precum foehn, placă sau ondulator. Astfel, sănătatea părului este afectată şi frumuseţea acestuia este compromisă. Prin urmare, aportul de lipide necesar atât pentru protejarea părului, cât şi pentru fortificarea structurii interne a acestuia este asigurat de inovaţia Nutri Essence ce combină într-un mod eficient Euceritul
® şi uleiul de macadamia. Euceritul® protejează suprafaţa firului de păr, în timp ce uleiul de macadamia îl fortifică din interior spre exterior, crescând elasticitatea şi supleţea acestuia“

Nathalie Sors, Director de cercetare în cadrul Beiersdorf Research & Development Institute

Nathalie Sors - Director de cercetare în cadrul Beiersdorf Research & De...
Până la urmă, indiferent de ritualul de îngrijire a părului pe care îl alegem, toate ne dorim să primim complimente şi să fim remarcate. Poate prietenele te vor întreba dacă ţi-ai schimbat culoarea părului, colega de la job te va întreba dacă te-ai tuns, partenerul de viaţă îţi va spune că nu stie exact ce ai făcut, dar că îi place! Este trucul de stil cel mai uşor de folosit: să ai un păr superb!

Mai jos este o fotografie cu mine şi Ioana Dumitrache de la evenimentul de lansare a noii game Nivea Nutri Essence. Stay tuned, pentru că va urma o serie de articole dedicate sferei de beauty, cu informaţii specifice despre ritualurile de îngrijire cele mai importante, fără de care nu ne-am putea crea look-uri atât de diferite zi de zi!

Experience Hair Care Mariana Romanica Ioana Dumitrache

Have a fabulous haircare experience!

Yours,
Mariana Romanică

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza