– 417 Cosmetice de lux de la Marea Moartă, acum în Sensiblu

Farmaciile Sensiblu şi-au diversificat gama de cosmetice pe care ni le pun la dispoziţie cu un nou brand de lux, -417.

Cu soluţii revoluţionare, acest brand a dovedit că Marea Moartă este una dintre cele mai valoroase resurse de frumuseţe. Considerată cel mai mare SPA din întreaga lume, ne oferă 21 de minerale diferite, ale căror proprietăţi terapeutice, de înfrumuseţare şi de relaxare sunt apreciate şi recunoascute de către toţi iubitorii de frumos.
- 417Gama -417 s-a născut prin procese de cercetare, expertiză profesională și înțelegere a nevoilor clienților. Este o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii, ce combină vitamine energizante (A, B, E, D și F), extracte naturale din plante cu un complex bogat de minerale din apa de la Marea Moartă.

Alături de nămolul Mării Moarte, cosmeticele -417 sunt un tribut adus frumuseții naturale și sănătății pielii.

minus 417 namol marea moarta
Marea Moartă oferă cele mai străvechi surse de înfrumusețare, iar beneficiile pe care nămolul și mineralele acesteia le acordă pielii sunt nenumărate: purifiere, fermitate, regenerare, hidratare, exfoliere, tonifiere și multe altele. Poţi încearca experiența benefică a nămolului de la Marea Moartă prin produsele -417, disponibile în farmaciile Sensiblu.

What I love the most

Produsul meu preferat este Masca facială cu Nămol de la Marea Moartă. Am testat acest produs şi la evenimentul de lansare a brandului -417 în România, care a avut loc la Opera Română.

mariana romanica -417
-417 product tasting
Acest produs luptă împotriva semnelor de îmbătrânire oferindu-i pielii un aspect tânăr, sănătos și radiant. În plus, are o metodă foarte elegantă de îndepărtare, folosindu-se un magnet special. Produsul se îndepărtează instantaneu de pe piele, lăsând o suprafaţă curată, fină, cu aspect impecabil.

masca faciala cu namol
Aici ai şi demonstraţia video a folosirii produsului care m-a fermecat. Pare magie, aşa cum brandul -417 este învăluit în arta miracolelor imediate.

Produsele sunt disponibile în farmaciile Sensiblu, iar toate noutăţile sunt pe pagina de Facebook -417, la care vă puteţi abona aici.

Yours,
Mariana Romanică

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza