Rising Star Palette – Beauty Made To Give continuă cu Douglas

În prag de sărbători, listele de cumpărături pentru cadouri sunt încărcate cu idei care ar putea să-i bucure pe cei dragi. Douglas s-a gândit însă mai departe, prin campania Beauty Made To Give şi Rising Star Palette. Astfel, ei transformă cadoul nostru în ceva mult mai preţios, dându-i o însemnătate cu totul deosebită.

Anul acesta vedeta Douglas este o minunăţie de paletă pentru machiaj care va entuziasma orice pasionată de make-up.

Rising Star Palette – Beauty Made To Give

Paleta este compusă din:
– 5 aripi inferioare cu câte 5 armonii diferite de farduri de pleoape, pentru obţinerea unor lookuri diferite ( de la nude la smoky intens);
– 4 aripi superioare cu celelalte produse necesare completării lookului. Pentru faţă sunt 4 nuante de corector, 3 bronzere, 4 farduri de obraz şi un luminator. Pentru buze există o multitudine de nuanţe de ruj, iar pentru sprâncene avem 3 culori destinate sculptării şi conturării.

Rising Star Palette ascunde şi un truc magic. Prin rotirea părţii superioare, sunt dezvăluite alte 6 nuanţe de ruj, 3 accesorii de machiaj, 1 mascara şi 1 creion dermatograf.
Rising Star Palette
Mie mi se pare un cadou spectaculos, care cu siguranţă va impresiona! În plus, este foarte util. Paleta în sine conţine tot ceea ce ai nevoie pentru un machiaj complex şi va arăta superb pe măsuţa de toaletă!

Rising Star Palette costă doar 125 Ron, iar la fiecare vânzare, 10 Ron din această sumă sunt redirecţionaţi către tratamentul copiilor şi adulţilor cu boli incurabile, pacienţi ai Fundației HOSPICE Casa Speranței.

Beauty Made to Give este o  campanie de suflet pe care o lansam anual cu prilejul sărbătorilor de iarna pentru a susține cauzele care sprijină copiii cu boli oncologice. Anul acesta am ales să direcționăm fondurile către Fundația HOSPICE Casa Speranței și o cauză extrem de sensibilă, îngrijirea paliativă a pacienților copii și adulți cu boli incurabile ”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

Alătură-te campaniei

Eu am primit cadou anul trecut The Bubble Palette de la Douglas – paletă de machiaj care a făcut parte din aceiaşi campanie. Am folosit-o frecvent pe tot parcursul anului. Mi-au plăcut în special varietatea de culori şi tipuri de produse care se regăsesc într-o singură paletă. Culorile sunt pigmentate, selecţia de nuanţe este excelentă. Cel mai mult m-a bucurat faptul că există o întreagă gamă de culori neutre, culori reci şi culori calde – atât pentru ochi, cât şi pentru buze şi blush. Paleta Rising Star urmăreşte acelaşi concept.

Anul acesta, pe lista mea de cumpărături este şi paleta Rising Star. Mi-am planificat chiar şi cui o voi face cadou! Am decis să mă alătur campaniei Douglas Beauty Made to Give, tocmai pentru că îmi doresc ca darurile pe care le fac să aibă însemnătate, mai mult decât în mod obişnuit.

Îţi recomand şi ţie să te alături campaniei, fie că alegi să dăruieşti cuiva paleta Rising Star, fie că o incluzi în propriul wishlist şi o vei găsi sub brad.

Campania se desfăşoară până pe 24 Decembrie, iar paleta Rising Star este disponibilă în toate parfumeriile Douglas, cât şi online pe site-ul www.douglas.ro.

Cu drag,

Mariana Romanică

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza