Beauty of Giving – Bubble Palette

Douglas România a lansat pe 25 Noiembrie campania anuală de strângere de fonuri Beauty Of Giving. Anul acesta, beneficiarul campaniei este Fundația HOSPICE Casa Speranței.

Bubble Palette

Produsul vedetă al campaniei este Douglas Bubble Palette, un produs de machiaj  foarte elegant şi complex, ce conţine cinci compartimente distincte. Astfel, Bubble Palette include: pensule pentru machiaj, mascara, eyeliner, creion pentru ochi, creion pentru buze, farduri pentru ochi nude şi colorate, rujuri şi farduri pentru obraji – blush & conturing.

Din costul total de 119 ron al acestei palete, Douglas se angajează să ofere 10 lei Fundației HOSPICE pentru fiecare produs vândut în perioada 25 Noiembrie – 24 Decembrie.

Având în vedere rezultatele din campaniile anterioare, obiectivul financiar pe care Douglas și-l propune este atingerea sumei de 35.000 de lei.

Eu deja am achiziţionat această paletă, iar mai jos ai un video cu prezentarea ei.

Beauty of Giving este o  campanie de suflet pe care o lansam anual cu prilejul sărbătorilor pentru a susține cauzele care sprijină copiii cu boli oncologice. Anul acesta am ales să direcționăm fondurile către Fundația HOSPICE Casa Speranței și o cauză extrem de sensibilă, îngrijirea paliativă pediatrică ”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

beauty of giving

Îngrijirea paliativă are ca scop îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și familiilor acestora, prin îngrijire medicală pentru pacient. În plus, se oferă şi sprijin social, consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători. Conform estimărilor HOSPICE Casa Speranței, în prezent, peste 160.000 de bolnavi incurabili au nevoie în fiecare an de îngrijire paliativă în țara noastră. Din păcate însă, doar 8% dintre aceștia o și primesc. În cazul copiilor, se estimează că doar 10% din cei 5.000 de copii care suferă de boli cu prognostic limitat de viaţă  primesc servicii de îngrijire paliativă.

Beauty of Giving

Această cauză merită susţinută, iar eu vă îndemn să contribuiţi! Motivaţia mea principala este David, băiatul meu de 3 ani. De când sunt mamă, ştiu cât este de dureros să-ţi vezi copilul suferind. Aceşti copii merită tot ajutorul nostru!

Bubble Palette este un produs cochet şi complet, care poate fi folosit atât pentru machiajul de zi, cât şi pentru machiajul de seară. În afară de această paleta, mai ai nevoie doar de un fond de ten şi trusa ta este completă! În plus, paleta va arăta bine atât pe măsuţa ta de machiaj, dar poate fi şi un cadou spectaculos pentru prietena, mama sau sora ta!

Enjoy the Beauty of Giving!

Yours,
Mariana Romanică

Later Edit:
Paleta a fost disponibilă spre vânzare o perioadă limitată şi este posibil să nu mai existe în stoc la momentul actual

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza