Slow Fashion şi Designeri Români – reportaj Digi24

Am acordat un interviu despre Slow Fashion pentru rubrica Secretul Frumuseţii de la Digimatinal Digi24, realizată de Monica Rădulescu. Am vorbit despre importanţa acestui nou trend şi care sunt beneficiile lui.

Vizionare plăcută:

Mă bucur că există locuri dedicate modei care oferă o alternativă plăcută, personalizată pentru look-ul fiecărei femei. Magazinul multibrand Dacia 24 este unul dintre ele. Aici am filmat acest reportaj şi trebuie să ştiţi că showroom-ul găzduieşte designeri români din noua generaţie, cu o viziune fresh asupra stilului personal.

Putem realiza oricând o sesiune de Persoanl Shopping  în această locaţie, deschisă zilnic între11 şi 19 – inclusiv în week-end, pe bază de programare – pri care să-ţi completezi Garderoba Capsulă sau să-ţi pregăteşti apariţia la următorul eveniment important din viaţa ta.

Slow Fashion şi Designeri Români

Conceptul Dacia 24 pleacă de la ideea că vestimentaţia este esenţială atât pentru felul în care ne percep cei din jur, cât şi pentru încrederea în sine. De aceea, designerii prezenţi în showroomul de la Piaţa Romană sunt din categoria affordable, fără ca acest lucru să însemne că fac rabat de la calitate sau creativitate. Astfel, ai posibilitatea de a experimenta diverse stiluri.

Dacia 24 ne ajută să luăm pulsul modei în timp real, prezentându-ne colecţii capsulă semnate de designeri români. Astfel, rămânem în tendinţe, dar ne lăsăm inspirate de creativitatea şi de stilul unui anumit designer, pe care îl putem descoperi cu ajutorul unui asemenea magazin multibrand. La opusul modei fast fashion, un astfel de showroom ne face cunoştinţă cu moda pentru suflet: slow fashion. Este un loc în care te reîndrăgosteşti de stil, nu doar de haine.

Designerii pe care îi găsiţi acum la Dacia 24:

Creaţie vestimentară: Maison Ilia, Oana Nuţu, Larisa Dragna, Muna, Aranjat by Anne, Whiskers&Tales, AteliereM, Maison ChouChou, Moenra, Komodo.

Genţi, agende din piele: Lyria – povestea ta pictată, Desirette.

Pantofi din piele: Ancolette.

Bijuterii: BonBons by Monica Rădulescu, LouBijou

Design de obiect, grafică: MakeUp Şevalet, Alice Teca, Choofi.

Astfel, într-un spaţiu intim, retras, în care nu te vei înghesui la cabinele de probă şi nicio vânzătoare nu te va zori să iei o decizie, vei regăsi piese vestimentare în ediţie limitată sau chiar piese unicat semnate de designeri români şi produse exclusiv în România. Dacia 24 promovează astfel un concept diferit pe piaţa de fashion autohtonă, o alternativă la produsele de serie, şi care au ca particularitate faptul că pot fi uşor combinate şi alcătui astfel colecţii capsulă, esenţiale în garderoba oricărei femei.

Yours,

Mariana Romanică
Consultant de Stil Personal

 

 

descoperă sesiunile stilistice potrivite pentru tine, aici

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza