Tisa Spa Resort – Jurnal din Băile Olăneşti

Dacă mă urmăreşti pe Facebook, Instagram sau Snapchat, şti deja că abia m-am întors de la Tisa Spa Resort din Băile Olăneşti. Prietena mea Bianca Nuţu mi-a organizat cea mai frumoasă Spa Party surpriză, cu ocazia zilei mele de naştere.

Totul a fost perfect, de la drumul deosebit de pitoresc până acolo, până la modul în care intră lumina în cameră dimineaţa. Liniştea deplină te ajută să te relaxezi şi natura te surprinde, mai ales atunci când descoperi un pat de nuferi înfloriţi, în mijlocul naturii. Am petrecut două zile superbe în patria Izvoarelor de aur, devenind o destinaţie unde în mod cert am să revin.

30 Septembrie, Vineri

Spa Party – Tisa Spa Resort, Aqua

Petrecerea a avut loc la miezul nopţii, iar noi am avut întregul spa la dispoziţie. Piscina, jacuzzi şi muzica au creat o atmosferă ideală. Tisa Spe Resort este un proiect ambiţios care plasează Băile Olăneşti în circuitul spa-urilor de lux din România, aducând o valoare de preţuit turismului din zonă.

The Spa Party a avut loc în zona Aqua, una din cele cinci pe care spa-ul le are.


c
d
Casa Tisa este opţiunea de cazare pentru iubitorii de intimitate, o vilă superba situata în satul Tisa, locul unde mai puţin de 10 familii mai locuiesc. În mijlocul naturii, cu o panoramă care îţi taie răsuflarea, Casa Tisa mai vine cu o surpriză: un jacuzzi exterior şi sauna finlandeză cu chromoterapie.

Acesta este peisajul:

casa tisa baile olanesti
casa tisa decor
casa tisa jacuzzi exterior
Când te trezeşte o rază blândă de soare şi respiri aerul mineralizat care pluteşte în staţiune, ziua ta va fi excelentă, clar. Apoi, să-ţi bei cafeaua privind în zare cele mai frumoase culori ale toamnei, este pur şi simplu o încântare. Jacuzzi-ul exterior îţi oferă clipele acelea de relaxare care şterg toată oboseala de peste an, lăsându-te într-o stare de beatitudine deplină.

01 Octombrie, Sâmbătă

Cu peste 30 de izvoare, staţiunea Băile Olăneşti are foarte multe de oferit, iar locurile de neratat din împrejurimi te îndeamă să-ţi prelungeşti şederea cu cel puţin încă o noapte.

Lacul cu Nuferi

Nu mai văzusem niciodată nuferi în realitate, aşa că-ţi poţi da seama cât de uimita am fost de această mare de nuferi. Pur şi simplu, cât vezi cu ochii, pe stânga şi dreapta a drumului, sunt aceşti nuferi superbi, în două lacuri de apă dulce. Printre frunzele mari, floarea de nufăr străluceşte timidă în soare. Deosebit de cald pentru prima zi de Octombrie, în Băile Olăneşti este imposibil să nu te simţi bine. Oxigenul are o componenţă terapeutică datorită căreia, cu puterea unui antiseptic, îţi regenerează întreg organismul prin curăţarea sângelui şi a ţesuturilor organice.

Lacul cu Nuferi Baile Olanesti

Casa 1 Mai – Sanatoriul Olăneşti

Deşi cuvântul “sanatoriu” mă duce cu gândul la un altfel de loc, casa 1 Mai din Băile Olăneşti este de o splendoare aparte. Aerul misterios pe care i-l conferă arhitectura, grădina secretă şi interiorul rupt din filmele epocii trecute m-au fascinat. Este un loc în care să te pierzi cu frumuseţea înconjurătoare ca ghid, să laşi pereţii să-ţi povestească istoria locului şi să pleci copleşit de inspiraţie.

casa 1 mai sanatoriu Olanesti Baile Olanesti
casa 1 mai sanatoriu baile olanesti
e
sanatoriu olonesti casa 1 mai baile olanesti
sanatoriu olanesti
casa 1 mai sanatoriu baile olanesti

Spa Party – Tisa Spa Resort, Spa & Thermarium

După o dimineaţă activă, cea mai potrivită este relaxarea cu o terapie spa. Pentru mine, a fost masajul cu roci vulcanice, o experienţă pe care o recomand tuturor.
Zona Spa & Thermarium a resortului Tisa Spa te transpune într-o călătorie senzorială aparte, fiind locul ideal unde să te bucuri de Hammam, Thepidarium, Sauna Finlandeza, Aromasaună, Infrasaună, Salină, Kneipp, Ciubar, Fântână de gheață, Dușuri emoționale, Paturi termale de piatră şi terapii.

tisa spa resort
tisa spa resort baile olanesti
l
m
j
g
tisa spa resort
Nu ştiu dacă ţie îţi plac surprizele, dar un week-end la spa este următoarea experienţă pe care ar trebui să o încerci. Tisa Spa Resort poate fi destinaţia ideală atât pentru un cuplu, cât şi pentru o escapadă cu prietena ta cea mai bună sau chiar întreaga familie. Copii au un etaj întreg dedicat, există şi o zonă VIP cu lounge privat, dar şi aria de jocuri, restaurant şi bar. Este un centru welness complet, creat după cele mai înalte standarde, special pentru a putea fi motivul următorului tău city break.

Include în itinerariul tău de vacanţă şi staţiunea Băile Olăneşti. Este una din comorile ţării noastre, o staţiune balneo-climaterică deosebit de valoroasă. Fiind aşezată pe un zăcământ de uraniu, apele izvoarelor din această zonă sunt transformate în adevărate izvoare ale tămăduirii. A fost oaza de sănătate a lui Nicolae Ceauşescu şi încă poartă semnele măiestriei acelor vremuri. Un loc fermecător, o destinaţie care are doar surpize plăcute, gata de a fi descoperite!

New go to spot: Tisa Spa Resort, Băile Olăneşti

Yours,
Mariana Romanică

sursa foto: galeria personală

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza