Brandul Talika, lansare în România #ExclusivLaDouglas

Brandul Talika reprezintă apogeul produselor home care de frumuseţe, iar începând cu luna Septembrie 2016 acestea  sunt disponibile în România, exclusiv în reţeaua parfumeriilor Douglas.

Iubitoarele tehnologiei avansate, integrată în programele de frumuseţe, vor fi încântate de această veste, mai ales că gama de produse este amplă şi ele pot fi comandate online, oriunde în ţară.

Talika are deja  o tradiţie în folosirea descoperirilor medicale şi a ştiinţei, pentru crearea de soluţii eficiente în cele mai importante arii ale frumuseţii. Astfel, eforturile brandului au fost concentrate pe zonele critice şi foarte vizibile, care au nevoie de focus suplimentar pentru frumuseţe de durată: ochi, mâini, faţă şi corp.

Talika – opţiunea celebrităţilor pentru tratamentul genelor

Gama iubită de celebrităţi şi produsul vedetă al brandului Talika – Talika Lipocils, este inspirată din tehnici de medicină plastică şi reconstructivă. Această formulă stimulează creşterea naturală a genelor şi sprâncenelor, gelul legendar conţinând ingrediente naturale, cu rezultate dovedite clinic.

Jennifer Aniston, Shakira, Brad Pitt şi Drew Barrymore sunt doar o parte dintre celebritaţile de la Hollywood care se bucură de efectele extraordinare ale Lipocils Expert, alături de milioane de femei.

În doar 28 de zile, cu aplicare de două ori pe zi, genele tale vor fi cu 36% mai lungi, cu 50% mai închise la culoare şi cu 50% mai curbate.

Eyelash Lipocils Gel (153 Ron), Eyelash Lipocils Platinum (617 Ron) , Lipocils & Black 2 în 1 Serum (177 Ron), Eyelash Lipocils Expert (189 Ron) sunt doar o parte din produsele destinate genelor, cărora li se adaugă şi o gamă pentru sprâncene, plus tratamente complementare pentru zona ochilor.

talika tratament gene

Talika Light Therapy

Pentru gama de aparate Light Therapy, Talika s-a inspirat din studii NASA. Acestea arată faptul că anumite frecvenţe ale luminii au proprietăţi terapeutice de vindecare şi de reducere a inflamaţiei, astfel că au luat naştere:

talika light therapy device
Talika Pigment Control Device
– 447 Ron
Primul instrument anti-aging ce vizează petele la nivel local. El reglează activitatea melanocitelor, sinteza melaninei este sub control, pigmentarea fiind astfel redusă. Tratamentul zilnic de regenerare cu ionoterapie: microcurenţi impercempitibili cresc permeabilitatea pielii sporind penetrarea şi eficacitatea ingredientilor cheie din cremele antipigmentare. Dispozitivul se foloseşte pe faţă, gât şi decolteu. Zi după zi petele se estompează pielea căpătând un aspect clar şi luminos. Conform testelor clinice, după 30 de zile de tratament pigmentarea este redusă cu 44%.

Talika Free Skin Device – 357 Ron
Primul aparat cosmetic ce foloseşte terapia cu lumină pentru a combate imperfecţiunile, excesul de sebum şi roşeaţa la nivel local, până la reducerea aspectului şi accelerarea dispariţiei acestora. Acest dispozitiv patentat este conceput pentru a combate problemele specifice tenului gras, cu imperfecţiuni, ce apar la 40% din femeile cu vârstă sub 40 de ani. Prin această tehnologie, se controlează proliferarea bacteriei P. acnes, responsabilă pentru debutul acneei, şi, de asemenea, se reglarează secreţiei de sebum. Apoi,aparatul ţinteşte microinflamatiile pentru a calma, reduce roşeaţa şi stimulează regenerarea pielii, astfel încât imperfecţiunile sunt şterse rapid, fără a lasă urme.

Talika Time Control Device – 447 Ron
Primul dispozitiv care foloseşte terapia cu lumina ca instrument cosmetic ce vizează în primul rând zona fragilă din jurul ochilor. Tehnologia regenerează celuele, stimulează producţia de colagen, reduce ridurile şi contribuie la sporirea ferimtăţii pielii, producând un efect de lifting al întregii zone. Unul dintre beneficiile principale este creşterea permeabilităţii pielii, sporind astfel eficacitatea ingradientelor cheie în tratamentele aplicate pe zona ochilor. Zi după zi, pielea îşi recapătă tonusul, ridurile se netezesc, iar cearcănele şi pungile de sub ochi dispar. Primele rezultate evidente pot fi văzute după doar două săptămâni, conform testelo clinice.

Talika LightDuo+ Device 1329 Ron
Dispozitiv revoluţionar de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire. Acesta utilizează terapia luminii pentru a acţiona asupra sintezei de colagen şi elastină, netezind şi diminuând vizibil ridurile şi liniile fine. Pe de altă parte, acţionează asupra pigmentării, şi reduce petele. Apoi, calmează pielea, reduce roşeaţa şi controlează micro-inflamaţiile ce accelerează îmbătrânirea pielii.

light duo plus
Pentru mai multe informaţii, puteţi descoperi toată gama de produse şi aparate de beauty Talika, exclusiv la parfumeriile Douglas.

Enjoy beauty!

Yours,
Mariana Romanică

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza