Truvivity by Nutrilite – The Beauty Drink

În sezonul rece, femeile revin foarte uşor la  un ritual complex de beauty, profitând de prima scădere a temperaturilor. Ma refer în special la aplicarea machiajului, un aspect care a creat un dublu standard în societatea modernă de astăzi.

La nivel mondial a început o revoluţie a frumuseţii naturale, promovată prin apariţii fără nici un pic de machiaj ale celor mai îndrăgite vedete. Alicia Keys, Beyonce, Lady Gaga şi Shakira sunt doar câteva dintre cele care promovează look-ul “bare it all“. Este un pas imens înainte, dar oare câte dintre noi ne-am simţi în stare să îl facem?

alicia keys no makeupAlicia Keys #nomakeup

Adevărul despre frumuseţea tenului stă încă ascuns în laboratoarele chimiştilor. Femeile care îşi iubesc chipul natural, cel din faţa oglinzii de la prima oră a dimineţii, sunt mai puţine decât am vrea să credem. Toate ne aducem aminte de tenul perfect pe care îl aveam în adolescenţă. Eu, de exemplu, credeam că n-am să folosesc niciodată fond te ten.

mariana romanicaLa 18 ani

Odată cu maturitatea, lunile în care m-am specializat în consultanţa de imagine la Milano şi mai târziu fluctuaţiile hormonale din perioada sarcinii şi a celor doi ani în care am alăptat, problemele mele cu tenul au devenit tot mai greu de gestionat şi mai dificil de rezolvat. De multe ori singur soluţie era Photoshop-ul.

bare it all skin conditionLa 23 ani

Asta include tratamentele indicate de dermatolog(i), urmărite cu stricteţe, un regim alimentar special şi folosirea exclusivă a dermatocosmeticelor. Cele mai dificile momente au fost în lunile întregi în care nu am avut voie să-mi aplic pe faţă nici un strop de machiaj. Vara aceasta m-am bucurat pentru prima dată de soare fără să-mi fac griji din cauza aspectului pe care îl are tenul meu.

Nu este nici un secret de frumuseţe, nici un truc cosmetic la mijloc şi nici macar un filtru de Instagram. Am avut ocazia să testez – şi să mă îndrăgostesc de un produs care mi s-a părut genial. Atât ca rezultate (ceea ce aveam să aflu mai târziu, evident), dar în primul rând ca şi concept.

Introducing The Beauty Drink – Truvivity by Nutrilite

Aşa l-am perceput încă de la început şi aşa l-aş descrie oricui mă întreabă. Se numeşte Truvivity by Nutrilite şi este o nouă categorie de produse de îngrijire a tenului oferite de Amway: nutricosmetice. Mai exact, o combinație între natură și știință, care folosește suplimente nutriționale pe bază de plante.

Kit-ul este format din tablete pentru înfrumusețare și băutură din pudră. Băutura se bea în timpul zilei şi este preferata mea, pentru că are un gust de grapefruit absout delicios, este răcoritoare şi uşor de băut. Faţă de orice altceva în această formulă, din ce am consumat până acum, acest Beauty Drink s-a transformat uşor în momentul preferat al zilei. Ştiam că fac un lucru bun pentru tenul meu, consumând vitaminele de care el are nevoie, dar în acelaşi timp papilele mele gustative se bucurau de un gust bun. Asta a făcut ca întreaga lună în care am testat acest produs să fie o plăcere. În plus, am băut încă un pahar de lichide în plus, în fiecare zi!

Truvivity Beauty Supplement and Beauty Powder Drink product shot

Ce mi se pare şi mai interesant este că tabletele se administrează seara, tocmai pentru că ele acționează în timpul somnului, ajutând la regenerarea normală care are loc în timpul nopții. Bazat pe complexul PhytoInfuse, suplimentul conține un amestec unic de ingrediente active precum goji, măceșe și sâmburi de struguri, ce ajută pielea să facă față stresului oxidativ, iar tenul să devină luminos și revitalizat.

Truvivity by Nutrilite conține ingrediente care sprijină funcția și structura epidermei și acționează din interior pentru a obține rezultate vizibile la exterior. Ambele produse sunt îmbogățite cu complexul original brevetat PhytoCeramide, compus din ceramide naturale obținute din boabe de grâu integral. Acestea protejează tenul împotriva deshidratării. Produsul mai conține şi extract de merișor, zinc și vitaminele A și C. Vitamina C este obținută din cireașa Acerola, una dintre cele mai concentrate surse de vitamina C din lume. Are un extraordinar efect antioxidant și contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a pielii. Zincul și vitamina A contribuie la menținerea sănătății pielii.

Rezultate

Ce am observat la tenul meu, după o lună în care am consumat Truvivity by Nutrilite de la Amway:
– tenul avea un aspect general mult mai luminos, radios
– imperfecţiunile s-au redus 90% (înainte aveam erupţii multiple, permanente; după tratament erupţiile au devenit pur ocazionale şi izolate, doar în perioada premenstruală)
– cearcănele s-au redus considerabil şi aspectul lor (culoarea) s-a îmbunătăţit
– pielea şi-a normalizat secreţia de sebum la nivelul întregii feţe

mariana romanica lfmdLa 28 ani, no beautify, no filter

În această perioadă nu am folosit alte produse cosmetice în afara celor pe care le foloseam de obicei. În plus, nu am făcut nici un fel de tratament cosmetic special pentru ten. Tocmai de aceea, în cazul meu, asociez aceaste îmbunătăţiri tratamentului Truvivity by Nutrilite.

TRUVIVITY-BY-NUTRILITE-05

Tocmai pentru că ştiu – prin prisma meseriei dar şi din experienţă proprie – cât de important este aspectul exterior al unei femei, cât de mult ne ajută pentru încrederea de sine un ten frumos, care ne aduce un zâmbet pe faţă când ne uităm în oglindă, îl recomand cu drag.

Cred că este util femeilor care simt că tenul lor are nevoie de un restart, celor care au obosit să aibe în permanenţă probleme cu tenul şi mai ales celor care simt că au încercat totul şi totuşi nu sunt mulţumite de rezultat.

Experienţa mea a fost una pozitivă şi mă bucur că pot să o împărtăşesc şi cu tine, atât în calitate de consumator, cât şi din prisma consultantului de imagine care are întotdeauna asul în mânecă!

Produsul poate fi comandat şi online de aici.

Later edit:
În perioada 03 – 09 Octombrie poţi câştiga un set Truvivity by Nutrilite de la Amway care conţine The Beauty Drink şi suplimentele alimentare pentru o lună. Tot ce trebuie să faci este să:
– dai like paginii mele de Facebook, aici
– dai like paginii Amway de Facebook, aici
– sa raspunzi la întrebarea cheie de pe pagina mea, aici:

 

Concursul durează o săptămână, iar caştigătoarea va fi aleasă pe data de 10 Octombrie prin random.org.

Cu drag,
Mariana Romanică

Save

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

2 Comentarii

  • Monica 10/07/2016 6:38 PM

    Nu am un ritual al frumusetii. .. Poate ar trebui 😉

    • ME 10/08/2016 12:30 PM

      Felicitări! Te-ai înscris în concurs cu no.11!

Comenteaza