Hugo Boss The Scent For Her – Parfumul lunii Septembrie

Privind din perspectiva consultantului de imagine, parfumul este detaliul final care completează orice ţinută. El vorbeşte despre tine, povesteşte despre stilul tău. Transpune mai uşor ca orice altceva detalii despre personalitatea ta.

Există parfumuri care îţi plac şi poţi să le porţi tot timpul sau parfumuri pe care le porţi doar în anumite momente ale zilei. Apoi, mai sunt parfumuri care îţi plac doar când ai o dispoziţie anume şi parfumuri pe care o dată ce le-ai descoperit simţi că te reprezintă cu totul.

Hugo Boss vine cu o interpretare nouă a acestei idei, aceea că The Scent For Her alege femeia care să-l poarte. Femeia Boss The Scent este atractivă, elegantă şi puternică. Ea este misterioasă şi sexy, dar pare în acelaşi timp feminină şi delicată.

Hugo Boss The Scent For Her

Un mix de ingrediente periculos, care seduce prin atitudine şi abilitatea de a se face greu de uitat, exact cum este parfumul Hugo Boss The Scent For Her.

ramka-na-instagram-hugo-boss-the-scentNotele de vârf te transpun direct într-o lume senzorială, în care densitatea mierii se contopeşte în catifelarea moale a piersicii, totul într-o dulce armonie cu delicateţea freziei. Notele de mijloc dau puterea acestui parfum, dar aduc şi valenţa sa delicată, prin Floarea de Osmanthus. Surpriza şi deliciul le regăsim în notele de bază ale parfumului The Scent For Her, elementul care asigură şi popularitatea în rândul femeilor: cacaoa crocantă.

Hugo Boss The Scent For Her este un parfum floral oriental, gurmad. El s-a născut în completarea celebrului Hugo Boss The Scent, parfumul bărbătesc oriental lemnos cu esenţe de ghimbir, lavandă, fructe maninka şi piele. Design-ul sticlei este rodul obsesiei pentru detalii a însuşi creatorului ei, Jason Wu. Şlefuit în formă de diamant, flaconul seamănă mai degrabă cu o bijuterie. Partea sa de top aduce un omagiu butonilor Hugo Boss, din al căror design este derivat. Ambalajul rose nude este deosebit de elegant, iar detaliile aurii completează culoarea şampaniei roz pe care o descoperim în interior.hugo boss the scent for herEleganţa acestui parfum este dată de îmbinarea elementelor seducătoare cu ideea delicateţii feminine. Acest mood este redat şi de Anna Ewers împreună cu Theo James, în videoclipul de prezentare:

Aroma sa unică te captivează imediat, iar secretele aplicării lui includ locurile cele mai ascunse, cum ar fi spatele genunchiului, decolteul şi lobul urechii.

63% dintre femeile care simt această aromă, doresc să cumpere parfumul, proporţia păstrându-se şi în rândul bărbaţilor. Eu îţi recomand, dacă încă nu l-ai testat, la următoarea vizită în magazinul tău preferat Sephora, sa o faci.

Dacă te numeri printre cele care se îndrăgostesc de Hugo Boss The Scent For Her, am veşti şi mai bune pentru tine. Gama cuprinde The Scent Eau de Parfum, Body Lotion, Shower Gel şi Deodorant, toate fiind disponibile şi online, aici.

Yours,
Mariana Romanică

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza