First Instinct – Abercrombie & Fitch exclusiv la Douglas

Produsele care se lansează în România exclusiv la Douglas sunt întotdeauna cu adevărat deosebite. Parfumul bărbătesc First Instinct – Abercrombie & Fitch este cel cu care celebrul brand american îşi face în luna Septembrie debutul.

Notele de bază sunt chihlimbar şi mosc, ca notă de mijloc este piperul Szechuan şi notele de vârf sunt cu adevărat o alăturare specială: pepene galben şi gin & tonic. Este o satisfacţie olfactivă care face parte din familia parfumurilor Fougere Aromatic Ambrate, cu o persistenţă deosebită.

first instinct abercrombie & fitch

First Instinct Abercrombie & Fitch

First Instinct este un amestec modern masculin, inspirat din acel prim moment al atracţiei, atunci când doi oameni se întâlnesc şi apar scântei. Este pentru un bărbat sexy şi încrezător, care nu se teme să-şi exprime sentimentele şi căruia îi place să rişte. Cu o atitudine de siguranţă de sine debordantă, acest bărbat te seduce cu energia şi farmecul lui.

Reprezentativ pentru brandul Abercrombie & Fitch, acest parfum va fi cu siguranţă cel cu care ne vor întâmpina în magazine celebrii hostess masculini care nu poartă tricou. Brandul în sine se remarcă prin colecţiile de îmbrăcăminte casual dedicate în exclusivitatee publicului tânăr, sub clasicul stil american al studenţilor de la colegiu. Modul excentric de a plasa zeci de tineri cu abdomenul sculptat, fără tricou, la întrarea în magazine, a adus rapid notorietate şi popularitate internaţională acestui brand.

first instinct
Campania parfumului First Instinct cât şi ambalajul acestuia sunt grăitoare. Forma şi finisajele sticlei arată o atenţie la detalii înrădăcinată în patrimoniul Abercrombie & Fitch. Transparenţele argintii şi nuanţa în sine a parfumului completează forma sticlei, care are un desigh unic. Placa din lateral şi capacul inscripţionat, ambele din metal, dau ambalajului o declaraţie de stil puternic.

o.40486
Pentru femei, parfumul “First Instinct” este o alegere de cadou îndrăzneaţă, care va trezi simţurile şi va da curaj partenerului. Este o declaraţie irezistibilă de senzualitate, care are farmecul seducţiei şi a primului instinct.

Mai jos, echipa A List Magazine, prezentă la lansarea parfumului.

first instinct lansare

Parfumul este disponibil exclusiv în parfumeriile Douglas, iar o sticlă de 50 ml costă 259 ron.

Yours,
Mariana Romanică

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza