Prima luna de blogging

Sunt foarte mandra de prima mea luna ca blogger!
Nu m-as fi gandit niciodata ca meseria de consultant de imagine se potriveste atat de bine si cu postura de blogger, dar trebuie sa va recunosc faptul ca imi plac ambele.. cea dintai mai mult!
Ma bucur ca va place acest blog si de-acum inainte o sa va placa si mai tare, pentru ca evident, pregatesc lucruri noi, foarte utile si interesante!

Temele noastre de educatie estetica se vor inmulti si vom vorbi chiar si mai mult despre analiza cromatica si efectul pe care il au culorile cu care ne imbracam, studiul formelor si cat de important este sa stii ce fel de haine ti se potrivesc, stil vestimentar si modul cum ne alegem fiecare piesa de imbracaminte astfel incat totul unitar pe care il cream sa ne defineasca personalitatea, analiza garderobei si cat de mult conteaza de fapt dulapul in viata noastra.. si multe alte teme, pe care le pastrez surpriza!

O sa va spun si un secret:
De pe data de 10 Octombrie cand a avut loc Party-ul de lansare al acestui blog si pana ieri, 10 Noiembrie, adica in prima mea luna de blogging, ati fost peste 1400 cei care l-ati citit!

Wow! Chiar mi-ati facut o surpriza placuta!

Va pup si desigur, acum vreau sa dublez, triplez, inzecesc aceasta suma cat mai organic si mai repede, evident
Dar… avem timp!

Si pentru ca sarbatorile sunt toate cu nenumarate cadouri, am si eu un cadou pentru voi!

giftcard art of image
Am lansat The Gift Card, prin care puteti face cadou persoanelor dragi servicii de consultanta de imagine!
Si de astazi, pana duminica 16 Noiembrie, inclusiv – folosind codul BLOG1400 puteti achizitiona cu 14% discount – pentru ca ati fost peste 1400 – orice serviciu de consultanta de imagine de pe www.marianaromanica.ro/consultanta-de-imagine! Le puteti comanda si online, pentru voi – si ca Gift Card, daca vreti sa faceti un cadou!

Va urez la cat mai multe articole citite pe marianaromanica.ro
Si la cat mai mult stil, desavarsit impreuna cu mine!

Yours,
Mariana Romanica

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza