Remescar – adio pungi sub ochi şi cearcăne

Realitatea societăţii în care trăim include de multe ori nopţi nedormite, odihnă puţină sau somn superficial. Toţi aceşti factori au efecte devastatoare pentru chipul unei femei (sau al unui bărbat). Frecvenţa mare a acestor factori în viaţa noastră lasă cele mai nedorite urme: cearcănele şi pungile de sub ochi.

Desigur, apariţia pungilor de sub ochi sau a cearcănelor poate avea şi alte cauze. Moştenirea genetică, procesul de îmbătrânire, pielea deshidratată, plânsul prelungit, lucrul continuu în fața unui calculator, stresul mental/fizic sau dieta nesănătoasă sunt o parte dintre aceştia.

Pielea din jurul ochilor este primul indicator al stării de sănătate sau al vârstei, dar şi cea afectată cel mai repede. Impactul principal, atunci când comunicăm, îl are privirea.

Vestea bună este că look-ul tău poate fi de acum fresh şi luminos întotdeauna! Remescar a lansat un produs cu rezultate excepţionale: Remescar Pungi sub ochi & cercăne.

Remescar pungi sub ochi si cearcane

Remescar Pungi sub ochi şi Cearcăne

Este o cremă revoluţionară care ajută instant și eficient la diminuarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor întunecate cu doar o singură aplicare pe zi. Rezultatele sunt dovedite clinic. Mai mult, brandul oferă garanţia returnării banilor – atât de siguri sunt pe acest produs.

pungi sub ochi si cearcane
Secretul acestui produs cu rezultate care par magice este combinaţia unică  de minerale din argilă și un complex bi-peptide. În plus, se bazează pe tehnologia revoluționară EYESYL. Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne identifică zonele cu probleme, determinând imediat o strângere puternică a pielii, o reducere a acumulării lichidului sub ochi și o pauză micro-musculară.

Andreea Raicu a fost prezentă la evenimentul de lansare a acestui produs şi şi-a arătat entuziasmul pentru rezolvarea unei problemele cu care se confruntă dintotdeauna: pungile de sub ochi.

Remescar 15 septembrie 0017
“Niciodată nu endorsez sau vorbesc despre un produs decât atunci când îl testez și cred cu adevărat în el. Folosesc Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne de aproximativ 3 săptămâni, dinainte de a pleca în America, și încă sunt uimită de rezultatele pe care le obțin în urma folosirii acestuia. Ce-mi place cel mai mult, este ca funcționează de la prima aplicare. Nu este un tratament pe care trebuie să-l folosiți câteva săptămâni pentru că în mai puțin de 5 minute se pot vedea rezultatele”, declară Andreea Raicu în cadrul evenimentului de presă.

Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne  este disponibil doar în farmaciile Sensiblu la prețul de 129.99 lei.

Pungi sub ochi si cearcane – secrete de beauty de la Hollywood

Există şi un alt motiv pentru care aspectul cearcănelor tale sau al pungilor de sub ochi se înrăutăţeşte. Culoarea nepotrivită a bluzei pe care o porţi. Ştiai că există o paletă cu peste 35 de culori care ţi se potrivesc? Acestea îţi scot în evidenţă frumuseţea naturală, te fac să araţi odihnită, şi uniformizează nuanţa tenului. În plus, îţi dau o strălucire aparte chiar şi fără nici un pic de machiaj.

analiza cromatica

Pe de altă parte, culorile nepotrivite îţi intensifică cearcănele, dau un aspect mărit pungilor de sub ochi şi îţi fac ochii să pară obosiţi. Acestea scot în evidenţă toate imperfecţiunile tenului şi diferenţele dinre jumătatea stângă şi cea dreaptă a feţei.

Poţi afla care sunt culorile potrivite pentru tine şi ce culori să eviţi, prin sesiunea stilistică de Analiză Cromatică. Este un test special bazat pe un know how internaţional, care îţi dezvăluie paleta de culori personalizată şi îţi demonstrează cât de mult îţi poate influenţa aspectul o simplă culoare

Detalii despre Analiza Cromatică, aici.

Yours,
Mariana Romanică

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza