Sprancene perfecte cu Henna – Reportaj pentru Digi24 cu Mariana Romanică

Sprancene perfecte cu Henna – o realitate care încântă toate femeile. Este o metodă noninvazivă prin care forma sprâncenelor se corectează pe loc, iar rezultatele sunt incredibile.

Vopseaua Henna este naturală şi pigmentează atât firele de păr, cât şi pielea. În acest fel, eventualele goluri din sprânceană sunt acoperite, iar rezultatul este cel al unui tatuaj.

În plus, efectul durează până la 3 săptămâni pe piele şi 6 săptămâni pe firul de păr, ceea ce o transformă într-o soluţie ideală pentru femeile care îşi machiază zi de zi sprâncenele, conturându-le forma cu gel, creion sau fard. Aceşti paşi nu vor mai fi necesari, pentru că tatuajul cu henna suplineşte machiajul.

sprancene perfecte

Cum obţii sprancene perfecte?

Stilizare sprancene

Pentru a obţine sprâncene perfecte, va fi nevoie ca mai întâi să identificăm forma ideală a sprânenelor, în funcţie de forma feţei şi a ochilor. Se ia în calcul şi structura osoasă a chipului tău, proporţiile şi cromatica personală.

După stabilirea formei ideale, urmează stilizarea propriu-zisă, care constă în măsurarea sprâncenelor, eliminarea firelor care se află în afara formei, tunderea firelor prea lungi de păr din sprânceană şi evaluarea finală a progreselor în ceea ce priveşte forma. Retuşurile finale se fac pentru a echilibra partea stângă a chipului cu cea dreaptă, definindu-se armonia.

Vopsire sprancene cu Henna

Avantajul principal al vopsirii sprancenelor cu Henna este tocmai rezultatul final pe care îl obţii pe loc. Să ai sprâncene perfecte fără să fie nevoie să aştepţi câteva luni este ceea ce face această tehnică atât de populară şi iubită. Plus, faptul că nu trebuie să îţi faci un tatuaj permanent pentru a avea sprancene perfecte, este un mare câştig.

sprancene perfecte henna spa
Henna Spa pentru sprancene

Henna Spa este procedura pe care o folosesc pentru vopsirea sprancenelor cu henna. Este un produs premium, care înglobează elemente spa în practica de stilizare sprancene. Dispune inclusiv de posibilitatea anestezierii locale, pentru a nu simţi durere în momentul pensatului.

Există 7 nuanţe de culoare pentru vopsirea sprancenelor, care oferă posibilitatea obţinerii unui efect 3D al rezultatului final. Astfel, sprâncenele vor arăta foarte natural, cu nuanţă personalizată şi aleasă pentru a se potrivi cu părul, ochii şi tenul tău.

henna spranceneMai jos poţi vedea reportajul de la rubrica “Secretul Frumuseţii” realizată de Monica Rădulescu pentru  Digimatinal Digi24, cu focus pe sprancene perfecte prin vopsirea cu henna.

Poţi avea şi tu sprancene perfecte, trebuie doar să te programezi la o sesiune de stilizare.
Studioul de află la Piaţa Unirii şi este deschis şi în weekend!

Mai jos găseşti informaţiile de contact şi costurile:

Mariana Romanică Studio De Stil
Piaţa Unirii, Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 2, Bucuresti
tel: 0744514871
e-mail: [email protected]

Servicii Beauty

Stilizare sprancene – 120 Ron
Tratament Henna Spa sprancene – 90 Ron

Mai multe detalii despre aceste servicii sunt disponibile aici.

Yours,
Mariana Romanică

 

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza