Universul îngrijirii holistice – Apivita Queen Bee

Curând am realizat că parte din alegerile pe care le facem zi de zi se referă în primul rând la ceea ce vom purta cu noi toată viaţa. Pielea, părul, ochii, fiecare centimetru din corpul nostru şi fiecare parte din interiorul lui.

Se spune că abia când nu mai ai ceva începi să-ţi dai seama cât de valoros a fost şi de cele mai multe ori, pentru femei momentul acesta este surprins în faţa oglinzii, numărând liniile fine din jurul ochilor. Imaginare sau nu.

Până la urmă, realitatea zilelor noastre împinge foarte jos vârsta la care persoanele de sex feminin încep să folosească produse cosmetice. Asta nu face altceva decât să mute apariţia primelor semne de îmbătrânire a tenului mai devreme – cu mult – decat ar fi normal.

Tocmai pentru că, înainte, începeai să-ţi faci probleme de genul acesta după 30 de ani, iar acum, pe la 25 de ani deja se vede că ritualul tău zilnic de ” produse + machiaj + produse + machiaj….” a început foarte devreme. Prea devreme?

Partea pozitivă a timpului pe care îl trăim o reprezintă faptul că ne putem bucura de tehnologie şi inovaţii. Iar noutăţile în industria cosmetică vin cu soluţii din ce în ce mai bune pentru noi. Perfecte, mai ales dacă eşti adepta îngrijirii holistice.

Şi acum mă refer în special la un ingredient magic, preţuit încă din antichitate, de care ne putem bucura în ritualul nostru zilnic de îngrijire: lăptişorul de matcă.

Apivita a lansat o nouă gamă de produse inspirate din acest dar preţios al albinelor, gama Queen Bee. Aceasta combină miraculosul efect al lăptișorului de matcă încapsulat în stare proaspătă în lipozomi, cu 12% ingrediente active. Prin proprietăţile speciale ale acestor ingrediente, gama QUEEN BEE reface structura și funcționarea armonioasă a pielii.

apivita Queen Bee mariana romanica
Gama conţine o cremă holistică anti-îmbătrânire pentru zi SPF 20 (pentru toate tipurile de ten), un ser holistic anti-îmbătrânire, o alta cremă holistică anti-îmbătrânire pentru zi cu textură lejeră (pentru tenul mixt si gras), o cremă holistică anti-îmbătrânire pentru zi cu textură bogată ( potrivită pielii uscate), o cremă holistică anti-îmbătrânire pentru noapte şi o cremă holistică anti-îmbătrânire pentru ochi.

Produsele conţin 94-96% produse naturale – cu excepţia cremei cu SPF (80% produse naturale), iar formula unică distinge 6 direcții de eficacitate dovedită: 88% lifting, 90% riduri netezite, 92% fermitate, 98% luminozitate, 80% uniformizare şi 100% hidratare.

Efectul lor pe piele este este pur şi simplu surprinzător, iar rezultatul unui ritual complet cu siguranţă te va cuceri definitiv.

mariana romanica apivita queen bee

Foarte important este şi faptul că această gamă este potrivită tuturor tipurilor de ten și nu conține silicon, parabeni, propilen glicol, uleiuri minerale, etanolamina si nici ftalati.

Evenimentul de lansare a noii game i-a adus în România pe însăşi fondatorii Apivita, Nikos și Niki Koutsiana, un cuplu autentic de origine greacă. Ei au început acest business din pasiune, ca tineri farmacişti, în 1979. Mai târziu, s-a născut Apivita, prima companie de cosmetice naturale din Grecia.

apivita queen bee
Mariana Romanica Apivita Queen Bee
Am avut ocazia să descifrez pasiunea şi dedicarea în tot ceea ce înseamnă Apivita, de la produsele dedicate pentru copii, până la produsele pentru îngrijirea corpului şi îngijirea feţei, dar mai ales prin gama de îngrijire holistică Queen Bee.

Produsele sunt disponibile în farmaciile Sensiblu și în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City.

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza