Parfumul lunii Aprilie – Guess Double Dare

Se spune că mirosul este simţul prin care sufletul “vede”. Ei bine, sunt întrutotul de acord, mai ales atunci când este vorba de parfum.
Fiecare femeie ştie exact ce tip de parfum vrea să poarte şi chiar dacă are o întreagă gamă preferată, nu doar unul singur, ele cu siguranţă au ceva în comun.

De obicei, există în colecţia fiecăreia dintre noi un parfum de zi, un parfum e seară, un parfum de iarnă şi un parfum de vară.
Cele de zi şî de vară sunt de obicei mai light, iar cele pentru seară şi iarnă pot avea esenţe mai intense şi implicit un miros mai puternic.

Eu am făcut cunoştinţă cu Guess Double Dare în Decembrie 2015, cu ocazia întâlnirii anuale a bloggerilor de beauty, December Beauty Bloggers Meeting 4, despre care am scris aici. Acesta este sub formula de Apă de toaletă şi face parte din campania celor de la Coty, care au sponsorizat acest eveniment. Eu nu m-am putut despărţi de el luni întregi, atât de tare mi-a plăcut.

guess double dareAre un miros dulce, floral-lemnos, cu note de vârf: Tangelo, Căpșuni sălbatice, Lychee; note de mijloc: Iasomie, Lăcrămioară, Violetă şi note de bază: Vetiver, Chihlimbar, Vanilie.

Eu l-am folosit atăt seara, cât şi pe timp de zi, în doze mici, pentru că are un miros puternic, intens şi ameţitor. Exact ca o dublă provocare.

Parfumierul Marypierre Julien de la Givaudan spune că a creat această aromă floral-lemnoasă ce surprinde energia vibrantă a femeii GUESS:

“Atunci când am creat GUESS Double Dare, am fost inspirat de simbolul eleganței și senzualității americane, Marilyn Monroe, cea care a aprins imaginația tuturor cu frumusețea, stilul, spiritul liber și jucăuș, dar mai ales cu atitudinea îndrăzneață pregătită să accepte orice provocări. Look-ul său imaculat a fost construit cu grijă; petrecea ore întregi în fața oglinzii, în dorința de a fi cât mai aproape de perfecțiune. Am vrut să surprind toate aceste calități în detaliu, și să le transpun în noua aromă GUESS Double Dare.’’

A reuşit cu siguranţă, pentru că parfumul are ceva din glamourosul Old Hollywood, te face să te simţi ca o divă şi te învăluie în mister.

Frumoasele fotomodelele Megan Williams și Natasha Bernard, ambele îmbrăcate în outfit-uri sexy marca GUESS sunt protagonistele campaniei publicitare pentru noul Guess Double Dare.

guess double dare mariana romanica
Ce mi s-a părut cu adevărat interesant la acest parfum? A reuşit să mă cucerească, deşi foarte rar se întâmplă acest lucru. De obicei aveam  doar câteva parfumuri pe care le foloseam – preferatele mele –  şi chiar nu mă interesau alte esenţe. Ei bine, acest lucru tocmai s-a schimbat şi veţi descoperi în fiecare lună, sub denumirea de “Parfumul lunii” un parfum nou din colecţia mea, căruia îi voi dedica un întreg articol.

Este adevărat ce spunea COCO CHANEL:
” O femeia care nu poartă parfum nu are nici un viitor!”
În zilele noastre însă, se potriveşte mai bine să considerăm că o femeie care nu poartă parfumul potrivit nu are nici un viitor!

Parfumul este disponibil aici.

Yours,
Mariana Romanică

sursa foto: guess.eu

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza