Before and after – Schimbare de stil pentru Alina

Astăzi vorbim despre Alina Băisan. Alina este redactor la revista Elle, fotograf şi PR la una dintre cele mai cunoscute şcoli de cursuri after work din Bucureşti. Tot Alina este şi viitor antreprenor în industria organizării de evenimente, mămica unei fetiţe adorabile de aproape doi ani, soţie, amatoare de soul cooking şi dansatoare de tango. Este un artist, un jurnalist excepţional, un om frumos.

Dar astăzi vorbim despre hainele Alinei. Despre stilul ei, despre cum se îmbracă şi cum jonglează cu ţinutele între cele trei job-uri pe care le are. Interviuri, ceremonii pe care le imortalizează în fotografii pline de emoţie, joaca în parc, plantarea de răsaduri şi dansul de tango.

Cu această ocazie îţi prezint proiectul meu REAL PEOPLE, prin care îţi voi prezenta schimbări de stil, schimbări de look, de fler şi atitudine ale unor femei ca tine – oameni reali. Mergem acasă la ele şi facem transformarea pe loc. Mă voi folosi de toate atributele pe care le-am dobândit prin activitatea de consultanţă de imagine şi voi aplica magia în trei direcţii: vestimentaţie, coafură şi machiaj.

Schimbare de stil pentru Alina

Pentru Alina, am ales trei ipostaze:

1. Activitatea de jurnalist, care presupune de foarte multe ori interviuri cu cei mai interesanţi oameni din cultura românească.
Acesta era look-ul ei obişnuit.

portret interviu alina baisan
Ne-am focusat pe a găsi un look uşor de purtat, care să-i scoată în evidenţă feminitatea într-un mod delicat. Culori care să o pună în valoare dar totuşi să fie fidele stilului ei simplu. Am folosit hainele pe care le avea în şifonier, doar că am schimbat modul în care se uita până acum la ele. Uite rezultatul:

mariana romanica consultanta de imagine
O ţinută lejeră, dar elegantă într-un mod firesc. I-am arătat cum să-şi realizeze un machiaj invizibil pentru zi şi cum să-şi prindă părul astfel încât să se potrivească pentru un mediu profesional, fără să fie deloc rigid.

machiaj natural mariana romanica alina baisan
Per total, este luminoasă, feminină şi încrezătoare.
Uite şi un before and after pentru prima ţinută, care imortalizează activitatea de jurnalist la revista Elle.

Schimbare de stil – look 1

alina baisan schimbare de look interviu
2. Activitatea de fotograf. Aici sunt diferite ipostaze şi situaţii în care Alina se găseşte, iar de cele mai multe ori îşi alege o ţinută care să fie comodă, lejeră, să se poată apleca sau chiar să se mişte repede pentru a imortaliza un anumit moment. Atunci când iei parte la o ceremonie cum ar fi nunta sau botezul, trebuie să respecţi dresscode-ul evenimentului. Pentru fotografi ţinuta trebuie să fie elegantă, reuşind totuşi o apariţie subtilă. Aceasta era alegerea Alinei:

alina baisan fotograf
M-am bucurat să descopar în garderoba Alinei toate lucrurile de care aveam nevoie pentru transformarea acestui look: un top elegant dar confortabil, accesorii, încălţări comode şi simple. Uite ce a ieşit:

alina baisan fotograf evenimente
Practic, am păstrat aceiaşi structură a primei ţinute, dar am ales alte elemente. Toate se aflau în garderoba ei şi cred că zâmbetul larg spune foarte multe despre rezultat. Mi-a mărturisit că nu s-ar fi gândit la asortarea asta şi am căzut de comun acord că ea este întruchiparea perfectă a stilului efortlessly chic. Uite şi varianta before and after pentru ţinuta aleasă la evenimentele şi ceremoniile unde ia parte în calitate de fotograf.

Schimbare de stil – look 2

alina baisan schimbare de stil event foto
3. Serile de tango. Alina purta numai rochii la tango. O înţeleg, era varianta cea mai simplă şi logică. Uite una dintre ţinutele ei preferate:

alina baisan tango look
Vei fi de acord cu mine că această ţinută este ok, mai ales că pantofii de tango scot piciorul în evidenţă într-un fel anume, iar Alina are picioare foarte frumoase şi nici un motiv să le ascundă. Dar pentru că ea şi-a dorit sa îi transform look-ul dintr-unul câteodată prea simplu, într-unul care să o faca să se simtă feminină şi radioasă, am ales pentru ţinuta de tango.. pantaloni!

Da, o pereche de pantaloni culottes care m-a surprins când căutam prin dulap, pe care nu îi purta pentru că nu ştia cum să-i asorteze. Ţi se întâmplă şi ţie, nu? A ieşit o ţinută versatilă, pe care o poate transforma în funcţie de nevoie, schimbând doar încălţămintea.

schimbare de look by mariana romanica
Am păstrat rujul roşu pe care ea oricum îl purta pentru serile de tango, dar i-am schimbat coafura.
Chiar dacă Alina, care are firul de păr subţire şi moale, a încercat să-mi explice că ei nu-i stau buclele, uite că nu numai că buclele ei rezistă, dar arată excepţional coafată aşa.

machiaj de seara mariana romanica
În plus, acest look a transformat-o şi fizic în femeia seducatoare pe care ea o ţinea ascunsă de ochii noştrii. În acest colaj before and after pentru ţinuta de tango poţi să observi şi schimbarea ei de atitudine.

Schimbare de stil – look 3

alina baisan schimbare de stil tango
Alte comori descoperite acasă la Alina:

Rochia tip top & bottom verde, cu imprimeu şi perlele pe care le-am folosit în ultimul look. Plus oglinda, de care şi eu şi ea suntem îndrăgostite irevocabil.

rochie cu imprimeu
Fondul de ten, ondulatorul pentru păr, senzualitatea, spiritul, cheful şi emoţiile pe care împreună le-am adăugat acestui zâmbet.

alina baisan
Realitatea, omul, mama, femeia care are grijă de toate, are grijă şi de ea, niciodată nu uită ce e important şi se întoarce întotdeauna la ce îi este în inimă.

alina baisan si fiica

#RealPeople

Este povestea ta, povestea ei, povestea mea şi mai urmează alte întâlniri cu femei superbe, oameni reali care îşi deschid casele şi dulapul pentru a demonstra tuturor, împreună cu mine, că stilul nu înseamnă neapărat haine noi. Contează ADN-ul tău stilistic, ceea ce ţi se potriveşte, personalitatea ta, alegerile tale şi tot ceea ce te defineşte. Plus, persoana potrivită care să îţi scoată toate frumuseţile la suprafaţă!

Poţi începe şi tu propria schimbare de look: prima sesiune, Evaluarea Stilistică, este gratuită! Un cadou din partea mea pe care îl obţii printr-un simplu click pe imaginea de mai jos!

schimbare de look
Despre sesiunile stilistice cu mine, aici.

Yours,

Mariana Romanică

Alte schimbari de stil:

#realpeople Mona
#realpeople Mihaela
#realpeople Cristina

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza