Interviu TvH Kooperativa 2.0

Activitatea mea de consultant de imagine este foarte captivantă, iar întrebări despre acest business nou în România – cât şi despre profesia mea, la fel de nouă – primesc tot timpul.

De data aceasta am primit-o în Studiol de Stil pe Mihaela Ivan, reporter Kooperativa 2.0 la TvH.

Am vorbit despre ce fac mai exact, ce înseamnă serviciile mele pentru clienţi, cum începe şi în ce consta o sesiune de consultanţă, dar am oferit şi câteva trucuri de stil şi secrete de garderobă.

Vă invit să vizionaţi acest interviu, mai jos:

Noţiuni precum ADN Stilistic şi Garderobă Capsulă se traduc în informaţii esenţiale, personalizate, cu ajutorul carora construiesc – pentru fiecare client în parte – o imagine 100% autentică. Astfel, personalitatea unică este scoasă în evidenţă, iar frumuseţea naturală este folosită ca principal atu.

Consultanţa de imagine este o unealtă esenţială pentru performanţa personală a fiecăruia dintre noi, un reper fizic, mental şi emotional care ne ajută să realizăm o construcţie solidă în ceea ce priveşte imaginea şi stima de sine. Rezultatul, tradus prin aspectul fizic, însumează o serie de calităţi şi atribute personale care transced nivelul vizual, având efecte benefice extrapolate în toate aspectele vieţii personale şi profesionale.

Puteţi descoperi serviciile mele de consultanta de imagine pe pagina dedicată lor, aici.

Yours,
Mariana Romanică

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza