Impactul major al consultanţei de imagine pentru femeile care revin in câmpul muncii după CIC – live la Despicat şi Răspicat

Am avut plăcerea să particip la ediţia specială de 8 Martie a emisiunii Despicat şi Răspicat, prezentată de Cristina Văduva la TvH, unde am vorbit despre impactul major al consultanţei de imagine pentru femeile care revin in câmpul muncii după CIC.

Am vorbit, împreună cu Ana Măiţă, despre proiectul pe care îl lansez împreună cu organizaţia Mame pentru Mame şi asociaţia SAMAS. Proiectul vizează femeile care vor să revină în câmpul muncii, după perioada în care au stat acasă în concediu de creştere a copilului.

Faza pilot a proiectului o include pe prima beneficiară – Georgiana Ionescu, mamă a 3 copii care şi-a petrecut ultimii 10 ani acasă, alături de copii ei – şi care acum revine în câmpul muncii.

Vă invit să urmăriţi emisiunea, aici:

Schimbarea Georgianei face parte şi din proiectul personal #RealPeople

Despre proiectul #RealPeople

Mi-am propus să-ţi prezint schimbări de stil, schimbări de look, de fler şi atitudine ale unor femei ca tine – oameni reali. Mergem acasă la ele şi facem transformarea pe loc. Mă folosesc de toate atributele pe care activitatea de consultant de imagine mi le oferă şi aplic magia în trei direcţii: vestimentaţie, coafură şi machiaj.

Pentru Irina am realizat o tranziţie de la stilul young la stilul chic. Aceasta este povestea schimbării ei de stil, dar poate fi şi povestea ta. Poţi începe şi tu propria schimbare de stil chiar acum.

fotografii: Alina Băisan

Descoperă schimbările de stil marca MRIC #RealPeople

Alina, MonaCristina, Mihaela, Irina

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza